reklama
Tola81
Fanka BB :)
Mąż najlepszy na wdzystko
Wiktorka88 O
Moge z innej beczki ? Dziewczyny czy macie w domu cos takiego jak multicooker ?
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Nieee... Ale marzy mi się taka maszynaMoge z innej beczki ? Dziewczyny czy macie w domu cos takiego jak multicooker ?
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Dzień dobry
Ja dzisiaj wyjątkowo noc nie przespana... Tak mnie w podbrzuszu i oba boki bolały że myślałam że urodzę.. Mąż chciał jechać na pogotowie, ale wzięłam druga nospe (pierwsza pprzed spaniem) i jakoś trochę przeszło..Teraz chodzę jak Zombie. Ale ze mąż w pracy a młody w przedszkolu to idę jeszcze na chwilę do wyrka
Pogoda znowu do du** to i tak nie ma co robić
Do później mamusie
Ja dzisiaj wyjątkowo noc nie przespana... Tak mnie w podbrzuszu i oba boki bolały że myślałam że urodzę.. Mąż chciał jechać na pogotowie, ale wzięłam druga nospe (pierwsza pprzed spaniem) i jakoś trochę przeszło..Teraz chodzę jak Zombie. Ale ze mąż w pracy a młody w przedszkolu to idę jeszcze na chwilę do wyrka
Pogoda znowu do du** to i tak nie ma co robić
Do później mamusie
Wiktorka88 O
Aga.no wlasnie chcemy kupic tylko, ze philipsa. Ma bardzo dobre opinie w internecie, ale myślałam że moze ktoras z was ma. Nie chce kupowac termomixa bo jest strasznie drogi
Wiktorka88 O
Ja juz w pracy, pełnia byla to i ze spaniem problem. U nas tez dupiata pogoda, ale od środy mega upały maja byc i troche sie ich boje.
reklama
betkaa88
U mnie tez dzis chlodniej ale powiem Wam,ze przyjemnie bo po wczoraj dosc mam slonca...wstalam dzis szybciutko bo jechslam.do szpitala glukoze robic fuuuj jak mnie mdliło myslalam ze to zwroce trzy godz sie nasiedzialam teraz leze sobie juz w domku jutro wyniki...ciekawe