reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Hej dziewczyny. Witam wszystkie nowe przyszłe mamy ja niestety dalej chora leżę w łóżku i trochę się martwię bo przeszły mi mdłości i brzuch na dole pobolewa oby wszystko było ok

reklama
Dobry! Witam wszystkie nowe twarze :) Aleście poszalały z tym pisaniem, ciężko za Wami nadążyć.

Ja kolejną wizytę mam dopiero 4.03 i nie wiem jak wytrzymam do tego czasu ;) Mam oczywiście mnóstwo badań do zrobienia i jakoś mi się to nie widzi bo czuję się fatalnie :no:

Mdłości mnie dobijają, nie wiem już co jeść/pić żeby było dobrze... Żadna z metod z poprzedniej ciąży mi nie pomaga. Makabra.

@Rybki ale masz piękny widok za oknem! Czy to Bukowina? Jakoś mi znajomo wygląda ;)

Tez zazdroszcze takiej firmy. Ja pracuje 8 h przed komputerem. W poprzedniej ciazyvzamiast udogodnien dokladali mi pracy.

Nevka dziewczyny maja racje niepowinnas dzwigac. Ja nawet malego nie nosze.

Jagus witaj.

Nie moglam spac przez nudnosci. Znowu szczypie mnie pecherz :-( boje sie, ze te nudnosci z powodu zapalenia pecherza. Umowilam sie juz do urologa na wizyte. Ale ona dopiero 25.02

Dziewczyny czy ginekolog zauważy zmiany w macicy przy badaniu "recznym" :p jak to jest ok. 4 tydzień?

Nevka mój mi powiedział, byłam w 3t6d, że macica jest tak rozpulchniona w tym momencie ciąży, że nawet ręcznie niczego nie da rady zbadać

reklama
Do góry