reklama
Dobry! Witam wszystkie nowe twarze Aleście poszalały z tym pisaniem, ciężko za Wami nadążyć.
Ja kolejną wizytę mam dopiero 4.03 i nie wiem jak wytrzymam do tego czasu Mam oczywiście mnóstwo badań do zrobienia i jakoś mi się to nie widzi bo czuję się fatalnie
Mdłości mnie dobijają, nie wiem już co jeść/pić żeby było dobrze... Żadna z metod z poprzedniej ciąży mi nie pomaga. Makabra.
@Rybki ale masz piękny widok za oknem! Czy to Bukowina? Jakoś mi znajomo wygląda
Ja kolejną wizytę mam dopiero 4.03 i nie wiem jak wytrzymam do tego czasu Mam oczywiście mnóstwo badań do zrobienia i jakoś mi się to nie widzi bo czuję się fatalnie
Mdłości mnie dobijają, nie wiem już co jeść/pić żeby było dobrze... Żadna z metod z poprzedniej ciąży mi nie pomaga. Makabra.
@Rybki ale masz piękny widok za oknem! Czy to Bukowina? Jakoś mi znajomo wygląda
marzycielka81
Fanka BB :)
Tez zazdroszcze takiej firmy. Ja pracuje 8 h przed komputerem. W poprzedniej ciazyvzamiast udogodnien dokladali mi pracy.
Nevka dziewczyny maja racje niepowinnas dzwigac. Ja nawet malego nie nosze.
Jagus witaj.
Nie moglam spac przez nudnosci. Znowu szczypie mnie pecherz :-( boje sie, ze te nudnosci z powodu zapalenia pecherza. Umowilam sie juz do urologa na wizyte. Ale ona dopiero 25.02
Nevka dziewczyny maja racje niepowinnas dzwigac. Ja nawet malego nie nosze.
Jagus witaj.
Nie moglam spac przez nudnosci. Znowu szczypie mnie pecherz :-( boje sie, ze te nudnosci z powodu zapalenia pecherza. Umowilam sie juz do urologa na wizyte. Ale ona dopiero 25.02
G
gość_forum
Gość
Nevka,raczej nie bardzo na usg bedzie ledwo co widać
G
gość_forum
Gość
Przy becie powyżej 1000 widać serduszko
ewelinka10425
Nevka mój mi powiedział, byłam w 3t6d, że macica jest tak rozpulchniona w tym momencie ciąży, że nawet ręcznie niczego nie da rady zbadać
ewelinka10425
Przy becie powyżej 1000 widać zarodek, serduszko to chyba jeszcze nie ;P
reklama
G
gość_forum
Gość
No być może że coś pokręciłam,tyle się dzieje ostatnio