reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Mój syn jest zdrowy mimo tego że ostatnie 3 Mc ciąży codziennie lykalam buscopan w szpitalu mi go podawali i przy wypisie zalecili tak jak wyżej napisałam. I dotrzymał do 9 mc ... młody urodził się 10 dni przed terminem ... jakby było takie szkodliwe to dlaczego by w Pl bez recepty był .... nie martw się i bierz. A jeśli masz kogoś kto tutaj może ci kupić to poproś i nie będziesz się swoich lekarzy o receptę prosić musiała

reklama
Dziewczyny niby mam przepisany ten buscopan w razie ostatecznej ostatecznosci, do 3xdziennie ale tal mnie na niego uczulali ze szkodzi szyjce i dzieciom przedewszystkim ze mam straszne wyrzuty sumienia jak mam go wziac chociaz raz dziennie.
Troche mnie uspokaja fakt jak czytam ze lekarze maja inne podejscie do tego leku w Polsce.

Kochana mi sie wydaje ze te straszne wyrzuty sumienia bardziej zaszkodzą twojej szyjce i dzieciom niz ten lek, przeciez nie bierzesz go bo Ci smakuje tylko ma Ci pomoc donosić ciąże:) zreszta 1 trymest juz za Tobą. A jak nie jestes pewna to tak jak radzi Aria zadzwoń do polskiego ginekologa:) trzymam kciuki:) znasz juz płcie?

No dziewczyny... W końcu usiadłam :) Od rana sprzątalam, zakupy, plotki z siostrą i teraz już obiad przygotowany i na mężusia czekam :)

Oszzz kurde, ale będzie dzisiaj rewolucja [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Na obiad robię ziemniaki, mielone i fasolka szparagowa w bułce tartej [emoji1] [emoji1] będą wzdęcia... Uffff [emoji28] [emoji28] [emoji28]

Aaaaaaa! łóżeczko dzisiaj przyszło! Damian musi otworzyć i zobaczyć czy nic nie brakuje (różnie bywa)... Ale jeszcze nie rozkładany :) dopiero w sierpniu :)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana mi sie wydaje ze te straszne wyrzuty sumienia bardziej zaszkodzą twojej szyjce i dzieciom niz ten lek, przeciez nie bierzesz go bo Ci smakuje tylko ma Ci pomoc donosić ciąże:) zreszta 1 trymest juz za Tobą. A jak nie jestes pewna to tak jak radzi Aria zadzwoń do polskiego ginekologa:) trzymam kciuki:) znasz juz płcie?
Tak to dwie dziewczynki.Chetnie bym zadzwonila do jakiegos gina w Pl ale ja juz od 7 lat w Polsce do zadnego lekarza sie nie zglaszalam wiec teraz nawet nie mam pojecia gdzie mialabym zadzwonic zeby nie wyjsc na jakac nawiedzona.

Marluna ja Cie rozumiem, bo ciagle wychodzę na nawiedzona:) ja czasem jak mam jakies leki z pl i nie jestem pewna to dzwonię do polski do apteki oni tez moga Ci doradzić:)

reklama
Do góry