reklama
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
betkaa88
Fanka BB :)
Marluna nie mialam stycznosci z tym lekiem ale dobrze dziewczyny radzą niech ktos wysle Ci leki z Pl skoro tak trudno o recepte i nospe moze tez dobrze jakbys miala w razie co.
Nie martw sie wazne zeby dzieciaczki byly zdrowe znajdz sobie nr gin z miejscowosci rodzinnej albo zreszta obojetnie i dzwon bez krępacji
Nie martw sie wazne zeby dzieciaczki byly zdrowe znajdz sobie nr gin z miejscowosci rodzinnej albo zreszta obojetnie i dzwon bez krępacji
tekila85
Cześć :-) chyba dziś odkryłam co mnie wzdyma! :-) Winowajcą jest na 90% zwykłe mleko!! Kiedyś mi już mój lekarz mówił, że mogę nie przyswajać laktozy i powinnam ograniczyć mleko do minimum...no i chyba racja :-( cały dzień nie piłam mleka i było ok, jak tylko wypiłam kawę na zimno- balon! Produkty mleczne jak maślanka, jogurt itp sa ok ale samo mleko widać już nie :-(
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
joani
Tekila, to teraz śmietanka z kawka[emoji6]
Marluna, ale trafiłas na lekarzy.... z bliźniacza ciąża i w dodatku z takimi skurczami powinnaś dostać leki bez żadnego ale. Nue masz jak dio Polski przyjechać, porządnego lekarza złapać i wypytać? Pewnie byłabys spokojniejsza ze swoimi pannami [emoji6]
Marluna, ale trafiłas na lekarzy.... z bliźniacza ciąża i w dodatku z takimi skurczami powinnaś dostać leki bez żadnego ale. Nue masz jak dio Polski przyjechać, porządnego lekarza złapać i wypytać? Pewnie byłabys spokojniejsza ze swoimi pannami [emoji6]
tekila85
Śmietany nie lubię :-\ muszę popatrzeć na mleko sojowe jak to smakuje.. generalnie jeżeli to faktycznie jest przyczyną to chyba zrezygnuje na czas ciąży chociaż z mleka bo źle się czuje z takim balonem w brzuchu :-)
reklama
tekila85