reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Marluna nie mialam stycznosci z tym lekiem ale dobrze dziewczyny radzą niech ktos wysle Ci leki z Pl skoro tak trudno o recepte i nospe moze tez dobrze jakbys miala w razie co.
Nie martw sie wazne zeby dzieciaczki byly zdrowe znajdz sobie nr gin z miejscowosci rodzinnej albo zreszta obojetnie i dzwon bez krępacji:)

Cześć :-) chyba dziś odkryłam co mnie wzdyma! :-) Winowajcą jest na 90% zwykłe mleko!! Kiedyś mi już mój lekarz mówił, że mogę nie przyswajać laktozy i powinnam ograniczyć mleko do minimum...no i chyba racja :-( cały dzień nie piłam mleka i było ok, jak tylko wypiłam kawę na zimno- balon! Produkty mleczne jak maślanka, jogurt itp sa ok ale samo mleko widać już nie :-(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila, to teraz śmietanka z kawka[emoji6]

Marluna, ale trafiłas na lekarzy.... z bliźniacza ciąża i w dodatku z takimi skurczami powinnaś dostać leki bez żadnego ale. Nue masz jak dio Polski przyjechać, porządnego lekarza złapać i wypytać? Pewnie byłabys spokojniejsza ze swoimi pannami [emoji6]

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

Śmietany nie lubię :-\ muszę popatrzeć na mleko sojowe jak to smakuje.. generalnie jeżeli to faktycznie jest przyczyną to chyba zrezygnuje na czas ciąży chociaż z mleka bo źle się czuje z takim balonem w brzuchu :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry