reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
taką sukienusie kupiłam dla koleżanki córeczki urodziła pod koniec maja
DSCF1944.JPG

Załączniki

• DSCF1944.JPG
    DSCF1944.JPG
    57,5 KB · Wyświetleń: 339
Szukałam cos dla chłopaków żeby kupic cos mojemu jakąś koszule fajną ale nic nie moge spotkać na dziewczynki jest pełno super ubrań a dla chłopców mało chyba ze w złych sklepach szukam:(

Swistak ja tez mam problem ze zdjęciami, wszystkie pliki za duze. Sukienka super która kupilas!
Agnieszka u mnie tez slabiej ruchy czuć, pewnie inaczej sie ulozyly w koncu maja jeszcze miejsce.
Ja kocham morze pewnie dlatego, że dookoła góry, zawsze dobrze tam gdzie nas nie ma. Dziewczyny mnie tak pachwiny bolą, ze w nocy budze sie co godzine i nie wiem co z tym robić, czy cos sie da?

Dzień dobry :)
Dzisiaj znowu cała noc przespana :)
I chyba wezmę się za sprzątanie i pranie ;)
Hmm... Ale posiedzę jeszcze chwilę na kanapie ;)

Dziewczyny, jak wy robicie te suwaczki, że je w aplikacji w telefonie widać? Bo moje tylko widać jak wejdę na laptop :(

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry