reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Aria super placki mi wyszły, dzieki za rade:) ja sie nawet ruszyć nie moge z obrzarstwa:( a rano marudzić bede ze gruba jestem;)

reklama
a co do plackow to rewelacyjne sa wlasnie tarte na grubych oczkach 3/4 ziemniakow i 1/4 marchewki doprawiasz sola i pieprzem i chrzanem ... wystarczy 1-2 łyzeczki.... mniam
alno z cukinii placuszki

I mi narobily smaka tymi plackami a ja pare lat temu sama zrobilam natarlam sie ( a tego tylko nienawidze robic jak gotuje) w pocie czoła a wyszlo mi z 5 plackow to przestalam robic heheh:d ale na tych grubych oczkach sprobuje:)
Ja juz drugą nocke tak dosc spalam chociaz i tak wstaje z 3 razy wiadomo:p
Ogarniam sie i lece do kawiarni na pogaduchy z kolezanka ze szkoly ktorej kilka lat nie widzialam:)

ja jesteem leń :D uwielbiam placuchy na grubych oczkach ale to mąż trze :D jak mu sie nie chce to wrzucam ziemniaki do sokowirówki , albo maszynki do mielenia mięsa :D haha

Wiktorka współczuje:( mozesz wrócić do łóżka czy w pracy siedzisz?
Ja w nocy spałam ale i tak zmęczona jestem chyba czas na kawe
Betka miłego plotkowania:)
Miłego dnia Dziewczyny:)

reklama
Hej, ja dziś dopiero wstałam :-( zasnęłam sporo po 5 rano..myślałam, że będę w nocy ryczeć :-( mam ciężkie noce ale takie zupełnie białe to rzadko :-(

Dziewczyny, które pisały mi o tym mleku bez laktozy- czy wiecie może czy występuje oni w jakiś sieciach konkretnych sklepów??

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry