reklama
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Dzień dobry
Same pyszności jecie
Ja właśnie po śniadaniu i chyba teraz trochę odpocznę, chociaż noc cała przespana [emoji28] [emoji28] [emoji28]
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Same pyszności jecie
Ja właśnie po śniadaniu i chyba teraz trochę odpocznę, chociaż noc cała przespana [emoji28] [emoji28] [emoji28]
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Dzień dobry, a ja dzis ledwo żywa. Nie moglam zasnąć
betkaa88
I mi narobily smaka tymi plackami a ja pare lat temu sama zrobilam natarlam sie ( a tego tylko nienawidze robic jak gotuje) w pocie czoła a wyszlo mi z 5 plackow to przestalam robic heheh:d ale na tych grubych oczkach sprobuje
Ja juz drugą nocke tak dosc spalam chociaz i tak wstaje z 3 razy wiadomo
Ogarniam sie i lece do kawiarni na pogaduchy z kolezanka ze szkoly ktorej kilka lat nie widzialam
Ja juz drugą nocke tak dosc spalam chociaz i tak wstaje z 3 razy wiadomo
Ogarniam sie i lece do kawiarni na pogaduchy z kolezanka ze szkoly ktorej kilka lat nie widzialam
betkaa88
Też to przezywam Wiki..:/ juz melise z pigwa pije drugi wieczor i mnie troche muli po niejDzień dobry, a ja dzis ledwo żywa. Nie moglam zasnąć
reklama
tekila85
Hej, ja dziś dopiero wstałam :-( zasnęłam sporo po 5 rano..myślałam, że będę w nocy ryczeć :-( mam ciężkie noce ale takie zupełnie białe to rzadko :-(
Dziewczyny, które pisały mi o tym mleku bez laktozy- czy wiecie może czy występuje oni w jakiś sieciach konkretnych sklepów??
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, które pisały mi o tym mleku bez laktozy- czy wiecie może czy występuje oni w jakiś sieciach konkretnych sklepów??
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom