reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Aga do Pl na urlop przyjezdzacie?:)
My taakie plany mielismy na te wakacje!
ale nareszcie ciąża i dlugo wyczekiwane dziecko bardziej mnie cieszy niz mielibysmy jechac i cos zwiedzać:)
Tylko nad morze tyłki ruszymy ale to niedaleko.

reklama
Ja już po wizycie troche tego jest zaczne od hemoglobiny dostałam tabletki na podwyższenie które do końca ciąży trzeba brać ,potem na skurcze nóg w nocy kazał brac dodatkowo magnez z B6 a co do krzywej cukrowej jutro robię powtórne badania bo jak wyjdą źle czeka mnie diabetolog i dieta -a najsmieszniejsze ze od początku ciąży przytyłam tylko 2,5 kg ,i jeszcze jedna sprawa dziś badajac stwierdził u mnie ze robi mi się przepuklina pępkowa zajebiście mam nadzieje tylko ze po ciąży wejdzie do srodka .A i mocz też musze zrobic bo mu się nie podoba po prostu super jak tak dalej pójdzie to doła psychicznego załapie .
p19udqk36hicet9p.png

Świstak spokojnie :-) na hemoglobine chyba każda będzie coś brała prędzej czy później :-) z tym pępkiem to przeważnie po ciąży jest ok- moje koleżanki też tak miały.
Mam nadzieję, że ta krzywa wyjdzie dobrze bo to jedynie byłoby na pewno męczące :-( dieta i te sprawy...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem tak wole te tabletki na hemoglobine niz pić sok z buraków fuj ,właśnie czytałam artykuły o tej przepuklinie więc mam nadzieje ze to tylko w ciąży ,najbardziej właśnie chodzi mi o ta krzywą bo to naprawde byłoby męczące jak teraz nie mam smaków na nic to wtedy pewnie wszystko co zabronione bym jadła.
p19udqk36hicet9p.png

Świstak, szczere mówiąc dieta nie jest taka straszna, wiadomo trzeba się pilnować ale wszystko jest do przejścia. Czasem na drobne wyskoki sobie pozwalalam [emoji6] można jeść więcej niż Cu się wydaje, no i podstawa to częściej posiłki a nie 3 na dobę[emoji6]

Świstak najważniejsze ze z Szymus zdrowo rośnie:)
Mam nadzieje ze przepuklina sama przejdzie po ciazy, a jutrzejsza krzywa cukrowa wyjdzie idealna:)

reklama
Do góry