reklama
swistak34
Fanka BB :)
Ja już po wizycie troche tego jest zaczne od hemoglobiny dostałam tabletki na podwyższenie które do końca ciąży trzeba brać ,potem na skurcze nóg w nocy kazał brac dodatkowo magnez z B6 a co do krzywej cukrowej jutro robię powtórne badania bo jak wyjdą źle czeka mnie diabetolog i dieta -a najsmieszniejsze ze od początku ciąży przytyłam tylko 2,5 kg ,i jeszcze jedna sprawa dziś badajac stwierdził u mnie ze robi mi się przepuklina pępkowa zajebiście mam nadzieje tylko ze po ciąży wejdzie do srodka .A i mocz też musze zrobic bo mu się nie podoba po prostu super jak tak dalej pójdzie to doła psychicznego załapie .
tekila85
Świstak spokojnie :-) na hemoglobine chyba każda będzie coś brała prędzej czy później :-) z tym pępkiem to przeważnie po ciąży jest ok- moje koleżanki też tak miały.
Mam nadzieję, że ta krzywa wyjdzie dobrze bo to jedynie byłoby na pewno męczące :-( dieta i te sprawy...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję, że ta krzywa wyjdzie dobrze bo to jedynie byłoby na pewno męczące :-( dieta i te sprawy...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
swistak34
Powiem tak wole te tabletki na hemoglobine niz pić sok z buraków fuj ,właśnie czytałam artykuły o tej przepuklinie więc mam nadzieje ze to tylko w ciąży ,najbardziej właśnie chodzi mi o ta krzywą bo to naprawde byłoby męczące jak teraz nie mam smaków na nic to wtedy pewnie wszystko co zabronione bym jadła.
joani
Świstak, szczere mówiąc dieta nie jest taka straszna, wiadomo trzeba się pilnować ale wszystko jest do przejścia. Czasem na drobne wyskoki sobie pozwalalam [emoji6] można jeść więcej niż Cu się wydaje, no i podstawa to częściej posiłki a nie 3 na dobę[emoji6]
reklama
swistak34
beatka to jest to samo tylko jedni mowia na to krzywa cukrowa a inni obciążenie glukoząA swoja droga to ta krzywa cukrowa to cos innego niz to badanie glukozy czy to to.samo? Nie smiejcie sie bo ja niewiem