reklama
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Aga do Pl na urlop przyjezdzacie?
My taakie plany mielismy na te wakacje!
ale nareszcie ciąża i dlugo wyczekiwane dziecko bardziej mnie cieszy niz mielibysmy jechac i cos zwiedzać
Tylko nad morze tyłki ruszymy ale to niedaleko.
Tak!!! W końcu [emoji1] [emoji1]
Do rodziny męża staramy się jechać 3 razy w roku, (moja cała jest tutaj na miejscu) ale jak teraz w lipcu pojedziemy to nie wiem kiedy będzie następny raz... Z maluszkiem trochę ciężko
A urlop wybraliśmy w bardzo cichym miejscu w górach.
Śliczny nowy hotel i dla dzieci dużo atrakcji ... No i oczywiście jeziorko
Więc odpocząć można
podpowiedzcie jak tu wstawia sie zdjęcia jestem na kompie i juz chyba wszystkiego próbowałam
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja niestety nie pomogę bo korzystam z telefonu...
swistak34
Fanka BB :)
BETKA a gdzie nad to morze sie wybieracie/Aga do Pl na urlop przyjezdzacie?
My taakie plany mielismy na te wakacje!
ale nareszcie ciąża i dlugo wyczekiwane dziecko bardziej mnie cieszy niz mielibysmy jechac i cos zwiedzać
Tylko nad morze tyłki ruszymy ale to niedaleko.
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Kurcze, od 2 dni mała bardzo mało się rusza... Tzn ogólnie się rusza, ale nie tyle co wcześniej... Nie wiem czy mam się martwić czy nie... Czuję ją, ale dużo słabiej
swistak34
Agnieszka u mnie też tak jest czasami ze mały buszuje pare dni ze mam czasami dość a czasami wsłuchuje sie pare dni czy wszytko ok ostatnio przeczytałam ze dziecko spi ok 20 godzin moze po paru dniach balangi w brzuszku przychodzi czas odpoczynku i snu -przygotowują sie do realnego zycia jako młodzież
betkaa88
Swistak dzieki za info,bo nie wiedzialam czy to to samo..ja smakowa zamowilam glukoze na jutro bo za tydz tez ide robic to badanie
A my zawsze do Łeby jezdzimy,pojechalismy tam pierwszy raz jak zaczelismy byc razem i jakos tak jak u siebie Nam tam jest hehe
Agnieszka noo to fajnie macie w gorach bylam chyba raz na wycieczce pojechalabym sobie ale to pewnie jak juz maly podrośnie
A my zawsze do Łeby jezdzimy,pojechalismy tam pierwszy raz jak zaczelismy byc razem i jakos tak jak u siebie Nam tam jest hehe
Agnieszka noo to fajnie macie w gorach bylam chyba raz na wycieczce pojechalabym sobie ale to pewnie jak juz maly podrośnie
betkaa88
Kurcze, od 2 dni mała bardzo mało się rusza... Tzn ogólnie się rusza, ale nie tyle co wcześniej... Nie wiem czy mam się martwić czy nie... Czuję ją, ale dużo słabiej
Nie martw sie tez mam czasem takie dni caly dzien cisza nic nie czuje ale moj chocby niewiem co wybija 20-21 i fikanko szaleje wtedy..spi pewnie Twoja perełka
reklama