reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Aga do Pl na urlop przyjezdzacie?:)
My taakie plany mielismy na te wakacje!
ale nareszcie ciąża i dlugo wyczekiwane dziecko bardziej mnie cieszy niz mielibysmy jechac i cos zwiedzać:)
Tylko nad morze tyłki ruszymy ale to niedaleko.

Tak!!! W końcu [emoji1] [emoji1]
Do rodziny męża staramy się jechać 3 razy w roku, (moja cała jest tutaj na miejscu) ale jak teraz w lipcu pojedziemy to nie wiem kiedy będzie następny raz... Z maluszkiem trochę ciężko :(

A urlop wybraliśmy w bardzo cichym miejscu w górach.
Śliczny nowy hotel i dla dzieci dużo atrakcji ... No i oczywiście jeziorko :)
Więc odpocząć można :)

podpowiedzcie jak tu wstawia sie zdjęcia jestem na kompie i juz chyba wszystkiego próbowałam

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja niestety nie pomogę bo korzystam z telefonu...

Agnieszka u mnie też tak jest czasami ze mały buszuje pare dni ze mam czasami dość a czasami wsłuchuje sie pare dni czy wszytko ok ostatnio przeczytałam ze dziecko spi ok 20 godzin moze po paru dniach balangi w brzuszku przychodzi czas odpoczynku i snu -przygotowują sie do realnego zycia jako młodzież :D

Swistak dzieki za info,bo nie wiedzialam czy to to samo..ja smakowa zamowilam glukoze na jutro bo za tydz tez ide robic to badanie
A my zawsze do Łeby jezdzimy,pojechalismy tam pierwszy raz jak zaczelismy byc razem i jakos tak jak u siebie Nam tam jest hehe:)
Agnieszka noo to fajnie macie w gorach bylam chyba raz na wycieczce pojechalabym sobie ale to pewnie jak juz maly podrośnie:)

Kurcze, od 2 dni mała bardzo mało się rusza... Tzn ogólnie się rusza, ale nie tyle co wcześniej... Nie wiem czy mam się martwić czy nie... Czuję ją, ale dużo słabiej

Nie martw sie tez mam czasem takie dni caly dzien cisza nic nie czuje ale moj chocby niewiem co wybija 20-21 i fikanko szaleje wtedy..spi pewnie Twoja perełka:)

Może mały po prostu zmienił ułożenie, ważne że sa ruchy [emoji6] mi się też marzą góry z jeziorkiem, ach.... [emoji3]

eNortjKzUjIyMjWxNFWyBlwwFZYC2A,,85.png

1usa3e5eqna1rleq.png

reklama
Dobra dziewczyny ja zmykam spac bo juz mi sie buzia nie zamyka .Betka pytam z ciekawości bo oprócz Helu to nigdzie nie byłam nad morzem teraz to chyba bardziej kołobrzeg i rejony cos w tym kierunku

Do góry