reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Jedz i odpoczywaj :) ja samolotem będę wracać od Tż końcem lipca i dam radę to ty tez :) i planujemy na początku sierpnia do parku dinozaurów z młodym jechać ... mam nadzieje ze jeszcze dam radę iść a nie się toczyć :D

Kciuki za dziś ;)

Aria ma racje, my tez planujemy jeszcze we wrzesniu gdzies na weekend skoczyc nad morze, a jeśli juz bedzie siku co chwile to gdzies blizej.

Dziewczyny siara sie u.mnie pojawila, czy to oznacza, ze teraz tak sie bedzie saczyc ? Czy to chwilowe?
U mnie w pierwszej ciąży się sączyła :(
Musiałabyś sobie takie wkładki do biustonosza kupić.. Ja się wczoraj obudziłam z małą, mokrą kroplą koło prawego sutka [emoji6] ale do tej pory nic więcej...

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jeszcze nie zaobserwowalam zeby cos mi sie sączylo..
Swistak my w lipcu tez chcemy jechac nad morze na kilka dni bo pozniej moze byc ciezej a za poltora msca mysle dam rade..bo chce sie odpoczac troche od tego siedzenia w domu
Ale ja pytac nie bede nikogo:)

reklama
My już od 03.07 jedziemy na urlop. Potem może być ciężko... Urlop 7 dni, a zaraz po nim pojedziemy do teściowej i też na ok tydzień :)
Także 2 tyg laby będzie :)
I właśnie jak będę w pl chce nakupowac wszystko dla dzidzi. Już do końca co trzeba .. Pewnie wyjdzie taniej jak w de ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry