reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Hej dziewuszki
A ja kolejna noc meczarni pospalam od 23 kilka godz obudzilam sie siku i nie moglam dalej teraz rani dwie godz przysnelam jak maz do pracy pojechal..dzis po meliske musze isc bo az boje sie nocy, no a pogoda dzis srednia slonca nie ma

Dzień dobry dziewuszki..
Dzisiaj noc cała przespana, ale nie wyspana :(
Chodzę jak jakiś wampir...
Syn już w przedszkolu, mężu w pracy, chyba się położę jeszcze na chwilę, chociaż w planach sprzątanie i zakupy mam..
Ale nie mam na tonawet siły :(

Wiki.. Zrobię sobie też taką wodę.. Zobaczymy :)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja o sobie myślę że jestem jak zombie.... tez juz po prawie 3 godzinnej drzemce. .. zaraz się trzeba ogarnąć i za godzinę młodego odebrać a najchętniej dalej bym spała [emoji20]

Dziewczyny i ja sie w nocy budzę z 5 razy. Spsc chodze z kurami bo 22 to juz dla mnie mega pozno i budzie sie o 5' dzis to mojego obudzilam i mowie wstawaj bo mi sie nudzi. Wredota ze mnie wiem

A ja dzisiaj o 12 mam wizyte, do pracy nie ide bo to w środku dnia:) maz w pracy, dziecko w szkole a ja zamiast wziasc sie za sprzątanie to sie lenie, taki spokój mam nikt nic nie chce:)

To trzymamy kciuki za wizytę :)
ja jakoś jeszcze nie mam problemów ze spaniem, odpukać... chyba to dzięki mojemu rogalowi, bo zanim go używałam to się często budziłam a teraz jest ok :)

Dzieki dziewczyny, siedze w poczekalni i chyba jeszcze troche poczekam dobrze, ze toaleta blisko:) nawet nie wiem po co ta wizyta usg mialam tydzien temu i wszystko było ok

reklama
Ja dziś wizyta o 16 już nie moge sobie miejsca w domu znaleźć ciekawa jestem co powie na te wyniki .A i postanowiłam pojechac na urlop nad morze pod koniec lipca dziewczyny dobrze robie z tym wyjazdem? dziś zapytam sie mojego gina czy moge ale interesuje mnie tez wasze zdanie

Do góry