reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Chyba zbiera sie ale to godzinka drogi i bedzie..
Zlecialo mi jak niewiem z babcia wczoraj i dzis przesiedzialam bo mam z mojego babcia taki kontakt jakby to moja prawdziwa byla:)
A Ty taka jestes ze nie odp mi jak po wczorajszej randce a pisalam juz rano chyba:p

Tak dwa, teraz jak umiem wstawiac fotki to bede wysylac :p nasz dzisiejszy zakup, niestety ladniejsze są dls starszych

Załączniki

• IMG_20160612_195359.jpg
    IMG_20160612_195359.jpg
    480,8 KB · Wyświetleń: 76
Czesc slicznotki ! Ja juz w pracy, nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze tych l4 ciazowych, ja dalej szukam zastepstwa :( ra ciepla woda z cytryna ti chyba tez dziala przeciw zbieraniu sie wody, bo rano wypije i przez to pozniej co chwile siku, ale tak na maksa. I dobrze od razu czlowiek lzejszy sie czuje

reklama
Dzień dobry dziewuszki..
Dzisiaj noc cała przespana, ale nie wyspana :(
Chodzę jak jakiś wampir...
Syn już w przedszkolu, mężu w pracy, chyba się położę jeszcze na chwilę, chociaż w planach sprzątanie i zakupy mam..
Ale nie mam na tonawet siły :(

Wiki.. Zrobię sobie też taką wodę.. Zobaczymy :)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry