reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Agica w Walii byłaś super też bym sobie gdzieś pojechała na wycieczkę, takie plany były ale w sierpniu raczej będę nie w stanie a wcześniej remont w domu także morze zostaje jedynie:) ale dobre i to
Uuu nas też odpadają wakacje :( My zaczynamy remont 18 czerwca. Boje sie tej daty. Będziemy ściane burzyc, tapetować . I ogólnie komody musze pokupić, bo nie ma nic dla małego :o :o olabola haha :D

a y kiedy walczycie z tym ogrzewaniem?

reklama
Uuu nas też odpadają wakacje :( My zaczynamy remont 18 czerwca. Boje sie tej daty. Będziemy ściane burzyc, tapetować . I ogólnie komody musze pokupić, bo nie ma nic dla małego :o :o olabola haha :D

a y kiedy walczycie z tym ogrzewaniem?

Wiesz co na dniach chyba w tym tyg zalatwialismy z gazownia najlepsze ze musi byc projekt ktory musi zrobic taki typek i teraz najlepsze zgoda wszystkich mieszkancow naszej kamienicy:/ czego nie rozumiem bo tu ani wspolnoty ani wlasciciela kamienicy nie ma kazdy ma wykupione mieszkanie...najpierw skuc sciany ktos musi zeby ocieplic i wchodzi koles od instalacji gazowej potem malowanie scian, wymiana podlogi w pokoju dla malego i w sumie na tym pokoju sie skupimy wszystko wymieniamy tam Masakra...:/

Wezcie mnie walnijcie nastroj dzis mam ze hoho jakis melancholijny i mi smutno..:( jak moj dalej bedzie tak latal to ja chyba sama bede zajmowala sie domem i dzieckiem rozumiem pasje ale k....bez przesady!!:/

Betka łączę sie z Tobą w bólu:) my remont rok temu skończyliśmy. Tylko to bylo wszystko od początku. Teraz tylko.mlodej pokoj trzeba zrobić, tzn odświeżyć i szafe zbudowac.

Wiesz co na dniach chyba w tym tyg zalatwialismy z gazownia najlepsze ze musi byc projekt ktory musi zrobic taki typek i teraz najlepsze zgoda wszystkich mieszkancow naszej kamienicy:/ czego nie rozumiem bo tu ani wspolnoty ani wlasciciela kamienicy nie ma kazdy ma wykupione mieszkanie...najpierw skuc sciany ktos musi zeby ocieplic i wchodzi koles od instalacji gazowej potem malowanie scian, wymiana podlogi w pokoju dla malego i w sumie na tym pokoju sie skupimy wszystko wymieniamy tam Masakra...:/

Wezcie mnie walnijcie nastroj dzis mam ze hoho jakis melancholijny i mi smutno..:( jak moj dalej bedzie tak latal to ja chyba sama bede zajmowala sie domem i dzieckiem rozumiem pasje ale k....bez przesady!!:/

Wy to dopiero roboty macie :/ pewnie więcej załatwiania, srania niż roboty. Przeważnie tak jest :/
kosztowne to będzie masakra :( współczuje

Ja się nażarłam jak świnia i też jestem nie zadowolona, pociesze Cie hahah
moj po nocce sie wyspał i od 10 z kosiarka zapieprza, juz mi łep pęka :o

Betka łączę sie z Tobą w bólu:) my remont rok temu skończyliśmy. Tylko to bylo wszystko od początku. Teraz tylko.mlodej pokoj trzeba zrobić, tzn odświeżyć i szafe zbudowac.
Wiktorka no na motocrossie :/ juz byl w tym tyg dwa razy i dzis na 3/4 dnia a potem.z chlopakami wychodzi a ja sama i sama...czasem tak lubię ale nie co week...Ty tez na moto cos pisalas jezdzilas? Ale pewnie takim klasycznym:)
Tez bedziecie robic szafe zabudowana? Ja taka chce wlasnie w tym pokoju ktory bedziemy glownie robic no poza ogrzewaniem.

Patka toc to bedzie rozpierdziel na cala chate!!! Az sie bojam...
Patek co jadlas dobrego? Ja robie zapiekanke ziemniaczana z kielbaska warzywami...chyba dla siebie i kotków ale niewazne:D

Tak my many turystyk/ plastik i ja z moim. Kocham to! Przyszlego sezonu doczekac sie.nie.moge :) choc moj odpuscil troche w tym roku, czasami jezdzi, ale duzo mniej. Mowi, ze przykro mu jak wie, ze ja sama w domu. Mial w Alpy na tydzien jechać, ale jeszcze nie wiadomo. Do znajomych tez we 2 chodzimy.
No my musimy zmienic teraz.mamy taką 2 metry chcemy na 4, ale raczej moj bedzie budowal bo strasznie drogo wychodzi jak firma buduje. Betka czemu z nim nie pogadasz?"

Patka toc to bedzie rozpierdziel na cala chate!!! Az sie bojam...
Patek co jadlas dobrego? Ja robie zapiekanke ziemniaczana z kielbaska warzywami...chyba dla siebie i kotków ale niewazne:D
Ja gulasz , ziemniaki i surówka z kiszonej z marchewą ♥ uwielbiam
ale zapiekanke też bym pochłonęła! jezu ile ja jem :(
ale całe szczeście waga stoi w miejscu hehe :D

Tak my many turystyk/ plastik i ja z moim. Kocham to! Przyszlego sezonu doczekac sie.nie.moge :) choc moj odpuscil troche w tym roku, czasami jezdzi, ale duzo mniej. Mowi, ze przykro mu jak wie, ze ja sama w domu. Mial w Alpy na tydzien jechać, ale jeszcze nie wiadomo. Do znajomych tez we 2 chodzimy.
No my musimy zmienic teraz.mamy taką 2 metry chcemy na 4, ale raczej moj bedzie budowal bo strasznie drogo wychodzi jak firma buduje. Betka czemu z nim nie pogadasz?"

My mamy znajomego stolarza to zrobi Nam po dobrej cenie, a Wy wieksza chcecie..mi miejsca brak w szafach malo mam dlatego mysle ze taka do sufitu to dobra opcja..fajnie razem tak smigaliscie akurat z ta odmiana co moj to tak raczej meskie wyczynowe hehe
Jutro mu bede na glowe wjezdzac i niech sobie nie mysli

Ja gulasz , ziemniaki i surówka z kiszonej z marchewą ♥ uwielbiam
ale zapiekanke też bym pochłonęła! jezu ile ja jem :(
ale całe szczeście waga stoi w miejscu hehe :D
Tyle zjadla i takie dobre i jeszcze mi sie tu czai na zapiekanke cwaniaczka hehe:D
Tez bym chciala gdyby moja waga stala w miejscu zrob cos:D

reklama
Betka i my sie nie.miescimy wlasnie wiec tez 4m i do sufitu. Tylko my wiesz i odkurzacz i wlasnie stroje motorowe to juz pol szafy, a moge zapttac ile.płacicie?

Do góry