reklama
Agica:)
Fanka BB :)
Betka dokładnie, pogadaj z nim. Ja jak mojemu nie wywalę jak krowie na rowie to sam nie wymyśli a głupi nie jest tylko jakos nie potrafi czytać w mo ich myślach wiec juz nie marnuje czasu i nerwów tylko od razu mowię o co mi chodzi
Wiktorka88 O
Betka no musze sie dowiedziec
betkaa88
Betka dokładnie, pogadaj z nim. Ja jak mojemu nie wywalę jak krowie na rowie to sam nie wymyśli a głupi nie jest tylko jakos nie potrafi czytać w mo ich myślach wiec juz nie marnuje czasu i nerwów tylko od razu mowię o co mi chodzi
Im tak trzeba czasem przegadac do rozumu bo sam nie wie..
Pola_1990
Zaangażowana w BB
Beatka ja się łącze w bólu bo mój piłkarz i co niedziela go nie ma plus treningi. Wkur. Mnie to od zawsze wszystkie niedziele rozpiep...! :/
Co do remontu to ja bym oroponowala osobny wątek założyć?! wszystkie widzę się za to wzięły! My też i łazienką od podstaw, i kuchnia i wlasniw szafa w sypialni... Dziś byliśmy po same mdf na wnętrze, bo mąż też sam robi i to juz koszt 800pln... A gdzie drzwi?!?!!
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do remontu to ja bym oroponowala osobny wątek założyć?! wszystkie widzę się za to wzięły! My też i łazienką od podstaw, i kuchnia i wlasniw szafa w sypialni... Dziś byliśmy po same mdf na wnętrze, bo mąż też sam robi i to juz koszt 800pln... A gdzie drzwi?!?!!
jarobiłam szafe w agata meble lub brw składałam sama jaka chce i zapłaciłam 1600 moge podac linka jak chcecie
Link do: Black Red White - Meble i dodatki do pokoju, sypialni, jadalni i kuchni
Link do: Black Red White - Meble i dodatki do pokoju, sypialni, jadalni i kuchni
Ostatnia edycja:
betkaa88
U mnie jest albo sob albo nd plus oczywiscie trening w tyg...Beatka ja się łącze w bólu bo mój piłkarz i co niedziela go nie ma plus treningi. Wkur. Mnie to od zawsze wszystkie niedziele rozpiep...! :/
Poprawilam sobie humor poszlam na lody
No moja szafa ponad tys wyjdzie niby..
reklama