reklama
tekila85
Fanka BB :)
Wszędzie to samo, człowiek czeka i się martwi a system na nas w nosie... ale dobrze, że ten wynik jest dobry! :-) Oby tak dalej :-)
Dziewczyny czy Wam też wszytko leci z rąk?? Ja już szewskiej pasji dostaję.. dziś w ciągu 10 minut rozbiłam talerz i nowiuteński pucharek do lodów :-\ a poza tym co chwilę mi coś wypada...grrry
Mam jeszcze pytanie z innej beczki- macie jakieś dobre sposoby na trawienie? Bo ja odkąd zaczęłam brać żelazo to masakra :-(
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny czy Wam też wszytko leci z rąk?? Ja już szewskiej pasji dostaję.. dziś w ciągu 10 minut rozbiłam talerz i nowiuteński pucharek do lodów :-\ a poza tym co chwilę mi coś wypada...grrry
Mam jeszcze pytanie z innej beczki- macie jakieś dobre sposoby na trawienie? Bo ja odkąd zaczęłam brać żelazo to masakra :-(
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Tekila kup sobie błonnik i wiecej pij. Juz nie pamietam które to było ale gin dał mi żelazo po którym nie miałam problemów
Ja w ciazy a tej szczególnie jestem strasznie pierdolowata[emoji19]
Link do: Słodka Malina
https://www.facebook.com/handmadebypati/
Ja w ciazy a tej szczególnie jestem strasznie pierdolowata[emoji19]
https://www.facebook.com/handmadebypati/
Wiktorka88 O
Mnie dzis strasznie boli brzuch na gorze jakby jelita i faktycznie tez problemy z wyróżnieniem sie zaczęły
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Flaczki maja w ciazy przesrane bo nie dosc ze hormony na nie działają to i macica uciska [emoji19]
Link do: Handmadebypati
Link do: Handmadebypati
betkaa88
Wiktorka ja to nospe biore jak mnie tak bola jelita i brzuch puszcza zawsze..ale zawsze mam wyrzuty ze biore tabletke dlatego czasem po pół lykam..
Poziomki tak nadrabiam od wczoraj wlasnie Was i mi Cie szkoda musisz sie biedna stresowac a te dupki olewka ze kobieta sie martwi i chce wiedziec czy z malenstwem wszystko wporzadku..glowka do gory
Poziomki tak nadrabiam od wczoraj wlasnie Was i mi Cie szkoda musisz sie biedna stresowac a te dupki olewka ze kobieta sie martwi i chce wiedziec czy z malenstwem wszystko wporzadku..glowka do gory
Agica:)
Dzien dobry mamusie
Ja juz po urlopie, dupska wygrzane i wypoczęte Byliśmy w Walii, niektorzy to maja szczęście morze i góry w jednym miejscu, chyba sie tam przeprowadzę
Czas wracać do codzienności, góra prania czeka no i na wagę boje sie wdrapać bo cos czuje ze pare kilo przywiozłam z wakacji
Mam nadzieje,ze u Was kobietki wszystko ok, biorę sie za zaległości
Ja juz po urlopie, dupska wygrzane i wypoczęte Byliśmy w Walii, niektorzy to maja szczęście morze i góry w jednym miejscu, chyba sie tam przeprowadzę
Czas wracać do codzienności, góra prania czeka no i na wagę boje sie wdrapać bo cos czuje ze pare kilo przywiozłam z wakacji
Mam nadzieje,ze u Was kobietki wszystko ok, biorę sie za zaległości
reklama
Agica:)
Betka my w lipcu do Pl samochodem planowaliśmy jechac ale to prawie 2000km i nie wiem czy dam rade
Ja morze uwielbiam, na płazy sie resetuje
Co remontujecie w domu? My mieliśmy w zeszłym roku wiec jeszcze pamietam tem bałagan, współczuje sprzątania ale za to jak fajnie sie mieszka jak sie zrobi po swojemu
Ja morze uwielbiam, na płazy sie resetuje
Co remontujecie w domu? My mieliśmy w zeszłym roku wiec jeszcze pamietam tem bałagan, współczuje sprzątania ale za to jak fajnie sie mieszka jak sie zrobi po swojemu