reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Wkor...am sie
Ponieważ minęło juz 9 dni dzwonię do szpitala gdzie miałam robione badania to babka mi mówi ze ich nie ma i kieruje mnie do mojego gdzie tez mówią ze nie maja. Zeby było jasne jest system działający i po nr ubezp ma sie pełne dane pacjenta. Ale myśle ok, może jeszcze nie przyszły..
Dzwonię do położnej swojej a ta nie odbiera, No to wysyłam smsa zeby sprawdziła mi wyniki bo juz długo czekam i sie denerwuje. Odpisała ze jedzie do szpitala to sprawdzi. Ok
Pisze mi pytała o wyniki i lekarz do mnie zadzwoni. No to ja panika ze cos jest nie tak.
I pytam czy cos jest złe a ona mi ze nie, nic złego ale nie rozumiała wyników i spytała lekarza.
Szczerze mówiąc to nie wiem czy mnie uspokaja a raczej zbywa czy faktycznie wyniki ok. Jak by nie mogła powiedzieć wyniki dobre czekaj na tel[emoji35]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

reklama
Poziomki ja wczoraj dzwoniłam za moimi wynikami to mi powiedzieli że napeno ich jeszcze nie ma bo mają czas do 9 dni roboczych i nawet nie zapytał jak się nazywam i nie sprawdził mi. Kuwa tyle kasy zapłaciłam a koleś mi łaskę robi żeby sprawdzić

Wkor...am sie
Ponieważ minęło juz 9 dni dzwonię do szpitala gdzie miałam robione badania to babka mi mówi ze ich nie ma i kieruje mnie do mojego gdzie tez mówią ze nie maja. Zeby było jasne jest system działający i po nr ubezp ma sie pełne dane pacjenta. Ale myśle ok, może jeszcze nie przyszły..
Dzwonię do położnej swojej a ta nie odbiera, No to wysyłam smsa zeby sprawdziła mi wyniki bo juz długo czekam i sie denerwuje. Odpisała ze jedzie do szpitala to sprawdzi. Ok
Pisze mi pytała o wyniki i lekarz do mnie zadzwoni. No to ja panika ze cos jest nie tak.
I pytam czy cos jest złe a ona mi ze nie, nic złego ale nie rozumiała wyników i spytała lekarza.
Szczerze mówiąc to nie wiem czy mnie uspokaja a raczej zbywa czy faktycznie wyniki ok. Jak by nie mogła powiedzieć wyniki dobre czekaj na tel[emoji35]

Ooo masakra! Tyle stresu nie potrzebnie pewnie :)
Doktorek teraz będzie miał czas żeby zadzwonić. Ale daj znać co i jak && :*
Poziomki ja wczoraj dzwoniłam za moimi wynikami to mi powiedzieli że napeno ich jeszcze nie ma bo mają czas do 9 dni roboczych i nawet nie zapytał jak się nazywam i nie sprawdził mi. Kuwa tyle kasy zapłaciłam a koleś mi łaskę robi żeby sprawdzić
Brak szacunku nooo!! Ja bym zadzwoniła jeszcze raz i bym młyn zrobiła!

U mnie dobry wynik to i tak połowa sukcesu ale przynajmniej jedno z glowy
emoji17.png
jedno z głowy? co jeszcze? czemu sie nie cieszysz kochana!!! głowa do góry :*

reklama
Do góry