reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

@luckychoice dokladnie tak mi lekarz powiedział że wszystkie bóle które idą w kierunku pachwiny takie ciagnace są jak najbardziej prawidłowe i nie mam sie nimi przejmować bo macica musi się rozciagnac.
mam do niego dzwonić jeśli bóle będą pośrodku takie jak na @ i będę krwawic.
plamienia też sa normalne w 1. trymestrze
a powiem ci ze przy zatrzymaniu serduszka nic nie czujesz. wszystkie objawy mi minęły nawet piersi przestały boleć a poronilam dopiero po tygodniu więc czasem zabojca robi to "po cichu". nie zycze tego nikomu

reklama
bardzo dziekuję za miłe przyjęcie, ja dzisiaj też załatwiłam sobie zwolnienie na dwa tygodnie od rodzinnej,i raczej więcej leże niz coś robię,to chyba ze strachu,ale jak już będzie trochę więcej tygodni to może po proszę lekarza o szew lub pesar :)

Jak się ciesze :). Czyli to ok.4 tydzień. :-)
kochane wynik był już w piątek. Ale wyniki wychodziły na stare nazwisko...

Od owulacji minęło 20 dni... Pierwsza ciąża i jestem w takim szoku, że ciężko mi się oddycha :p betę zrobię jutro rano następna :)

reklama
Do góry