reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

To jest po prostu chore... wynik z bety miał być w piątek... dzwonie dzisiaj o 11:00 babka mówi ze nie ma wyniku jeszcze żebym zadzwoniła o 14:00 dzwonie po 14:00 babka mówi ze wyniku jeszcze nie ma żeby zadzwonić kolo 17:00 to jest po prostu porażka... nie dość ze prywatnie to jeszcze tak traktują....

reklama
Łoooo matko Nevka,to aż mało prawdopodobne żeby aż tak w kulki lecieli :O może zgubili ten wynik :O

Z bliżnakami wychodzą bardzo wysokie wartości teraz pierwszą betę miałam 51,56 a z blizniakami pierwszą betę miałam 140,24 robiona w identycznych odstępach, ponieważ z blizniakami zaszłam 27 stycznia 2015,a teraz zaszłam 28 styczeń 2016 wiem bo miałam i teraz i wtedy Inseminację więc wiem kiedy mam owu :)

Cześć dziewczynki, po całym dniu w pracy bardzo ciężko nadgonić z postami ;-)

Dziękuję za odpowiedzi w sprawie hybrydy, ucieszyłyście mnie :D

Rybki, wiem doskonale co czujesz z tą infekcją. Zatkany nos i suchość gardła, a z tyłu głowy ta świadomość, że przecież trzeba się wysypiać... Nie wiem, na ile masz możliwość na urlopie, ale spróbuj brać się za te domowe sposoby na przeziębienie :-)

Madziula, Sojna ja też korzystam z mojewypieki.com, pani Dorotka jest najlepsza :D

Witajcie Lari i Beti! Gratulacje :-)

Ostatnia edycja:
Beti39, witaj wśród nas ;-)

Joani super że dyrektorka tak wesoło zareagowała na ciążę :-)

Ann tez nie miałam opuchniec i ogólnie dobrze się czułam moze dlatego że nie musiałam biegać po placach zabawy i zapewniać dziecku atrakcji - pierwsze ciąże mają swoje plusy :-) Teraz wiem że pewnie łatwo nie będzie dlatego że Martynka to wulkan dziewczynka i wszędzie jej pelno dodatkowo angażuje mnie we wszystkie zabawy :-) Trzymam kciuki daj znać po wizycie !

Nevka to jest strasznie chore jak można tak długo czekać na wyniki :-/ nie możesz zobaczyć wyników na necie ???

Jeszcze coś pominęłam :-D

Joani, gratuluję udanej rozmowy w pracy, obyśmy wszystkie mogły tę kwestię załatwić z pracodawcą z uśmiechem ;-)

Ann, czekamy na info z wizyty!

MartaGrzechuWarta pisałaś, że ginekolog mówiła, które bóle są "prawidłowe". Miałaś ten rodzaj bólu promieniujący do pachwin? U mnie wczoraj taki pojawił się wieczorem i dziś przez pierwsze dwie godziny w pracy. Właściwie czułam go jakoś tak aż do połowy ud :oo2: Możliwe, że pod koniec 6 tg/ na początku 7tg już rozciąga się macica? Trochę jestem wyczulona, bo mnie ciągle coś pobolewa w brzuchu. Wcześniej byłam w stanie konkretnie ocenić, które miejsce w brzuchu mnie boli. Teraz chwilami nie wiem nawet, czy to żołądek, czy podbrzusze, dziwne to :dry:

reklama
@Nevka
ja korzystam tylko z diagnostyki www.diag.pl wiem, że tam badania są nieco droższe niż w szpitalu ale przynajmniej po 4 godz mam wyniki w internecie. sprawdź gdzie u ciebie w miejscowości mają punkt pobran. to jest chore byś tyle na wyniki czekała.
@beti nie jesteś sama "dinozaurem"- ja też już wiekowa jestem a na dodatek zero dzieci urodzonych na koncie ;) ech...

Mam za to dziś takie mdlosci, że obiad będzie maż sam robił. Otworzyłam lodówkę i od razu zamknelam. Nie daje rady
W pracy w dz.personalnym przyjęli dzis moje zaświadczenie o ciąży i od jutra zaczynam 6-cio godziny tryb pracy. jupiii. ☺
Podziwiam Was dziewczyny, że dajecie radę leżeć, chociaz wiem ze gdybym i ja musiała to nie byłoby zmiłuj. Cieszę się jednak że mogę wyjsc do ludzi. Nawet na chwilę. Trzymam za Was mocno kciuki.

Widzę że strona www.mojewypieki.com rzadzi! Ja każdy przepis z tej strony uwazam za genialny. Polecam.

Do góry