reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

To jest po prostu chore... wynik z bety miał być w piątek... dzwonie dzisiaj o 11:00 babka mówi ze nie ma wyniku jeszcze żebym zadzwoniła o 14:00 dzwonie po 14:00 babka mówi ze wyniku jeszcze nie ma żeby zadzwonić kolo 17:00 to jest po prostu porażka... nie dość ze prywatnie to jeszcze tak traktują....

reklama
Łoooo matko Nevka,to aż mało prawdopodobne żeby aż tak w kulki lecieli :O może zgubili ten wynik :O

Z bliżnakami wychodzą bardzo wysokie wartości teraz pierwszą betę miałam 51,56 a z blizniakami pierwszą betę miałam 140,24 robiona w identycznych odstępach, ponieważ z blizniakami zaszłam 27 stycznia 2015,a teraz zaszłam 28 styczeń 2016 wiem bo miałam i teraz i wtedy Inseminację więc wiem kiedy mam owu :)

Cześć dziewczynki, po całym dniu w pracy bardzo ciężko nadgonić z postami ;-)

Dziękuję za odpowiedzi w sprawie hybrydy, ucieszyłyście mnie :D

Rybki, wiem doskonale co czujesz z tą infekcją. Zatkany nos i suchość gardła, a z tyłu głowy ta świadomość, że przecież trzeba się wysypiać... Nie wiem, na ile masz możliwość na urlopie, ale spróbuj brać się za te domowe sposoby na przeziębienie :-)

Madziula, Sojna ja też korzystam z mojewypieki.com, pani Dorotka jest najlepsza :D

Witajcie Lari i Beti! Gratulacje :-)

Ostatnia edycja:
Beti39, witaj wśród nas ;-)

Joani super że dyrektorka tak wesoło zareagowała na ciążę :-)

Ann tez nie miałam opuchniec i ogólnie dobrze się czułam moze dlatego że nie musiałam biegać po placach zabawy i zapewniać dziecku atrakcji - pierwsze ciąże mają swoje plusy :-) Teraz wiem że pewnie łatwo nie będzie dlatego że Martynka to wulkan dziewczynka i wszędzie jej pelno dodatkowo angażuje mnie we wszystkie zabawy :-) Trzymam kciuki daj znać po wizycie !

Nevka to jest strasznie chore jak można tak długo czekać na wyniki :-/ nie możesz zobaczyć wyników na necie ???

Jeszcze coś pominęłam :-D

Joani, gratuluję udanej rozmowy w pracy, obyśmy wszystkie mogły tę kwestię załatwić z pracodawcą z uśmiechem ;-)

Ann, czekamy na info z wizyty!

MartaGrzechuWarta pisałaś, że ginekolog mówiła, które bóle są "prawidłowe". Miałaś ten rodzaj bólu promieniujący do pachwin? U mnie wczoraj taki pojawił się wieczorem i dziś przez pierwsze dwie godziny w pracy. Właściwie czułam go jakoś tak aż do połowy ud :oo2: Możliwe, że pod koniec 6 tg/ na początku 7tg już rozciąga się macica? Trochę jestem wyczulona, bo mnie ciągle coś pobolewa w brzuchu. Wcześniej byłam w stanie konkretnie ocenić, które miejsce w brzuchu mnie boli. Teraz chwilami nie wiem nawet, czy to żołądek, czy podbrzusze, dziwne to :dry:

reklama
@Nevka
ja korzystam tylko z diagnostyki www.diag.pl wiem, że tam badania są nieco droższe niż w szpitalu ale przynajmniej po 4 godz mam wyniki w internecie. sprawdź gdzie u ciebie w miejscowości mają punkt pobran. to jest chore byś tyle na wyniki czekała.
@beti nie jesteś sama "dinozaurem"- ja też już wiekowa jestem a na dodatek zero dzieci urodzonych na koncie ;) ech...

Mam za to dziś takie mdlosci, że obiad będzie maż sam robił. Otworzyłam lodówkę i od razu zamknelam. Nie daje rady
W pracy w dz.personalnym przyjęli dzis moje zaświadczenie o ciąży i od jutra zaczynam 6-cio godziny tryb pracy. jupiii. ☺
Podziwiam Was dziewczyny, że dajecie radę leżeć, chociaz wiem ze gdybym i ja musiała to nie byłoby zmiłuj. Cieszę się jednak że mogę wyjsc do ludzi. Nawet na chwilę. Trzymam za Was mocno kciuki.

Widzę że strona www.mojewypieki.com rzadzi! Ja każdy przepis z tej strony uwazam za genialny. Polecam.

Do góry