reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

o nie jak mi się podobają te łóżeczka!!!:) ale niestety mojemu nie, więc będzie standardowe takie klasyczne

reklama
1464345234-c4cixy.jpeg

Tylko nie patrz na bałagan w tle[emoji23]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Ale bajeranckie ja niestety mam zwykłe drewniane po córusi

Ja ciałam moje pomalowac na biało to moj powiedział ze absolutnie pacan jeden ale ja jeszcze mu pokaże sama sobie kupie farbe niepokaze mu i poprosze szwagra zeby mi pomógł pomalowac w ukryciu

Poziomki Wow.. Jedziesz z tymi zakupami widzę :)
Swistak mam łóżeczko po córci i tez pierwsze co to pomysł o przemalowaniu... Ale gdy tylko przypomnę sobie ile czyszczenia było gdy przemalowywalam meble w kuchni to co dopiero te szczebelki.. Chyba by mi ręce odpadły...
Wiec! Wytargalam swoją kolyske :) i... Sprawdzę na niej jak to wyjdzie :D

Sent from my D2303 using Forum BabyBoom mobile app

Poziomki to łóżeczko tez jest megasnie! Ale można spokojnie stwierdzić że Ty to jesteś zaprawiona w boju.
A kołyska żadna firmowa, raczej wiekowa :) drewniana ciemna. Ale znalazłam inspiracje na necie jak łatwo ją zmienić w cacuszko i jak środek urządzić :)

Sent from my D2303 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
mebelki białe też napewno będę miała:) do tego parę pierdołek kolorowych i już ładnie wygląda
ale co ja dziś nakupowałam poszłam do dwóch biedronek które mam blisko domu i proszę bardzo:D :

dla mamusi też musiało się coś znaleźć haha:D
body kupiłam 74 bo mniejszych nie było na zapas będzie za tą cenę weź nie kup:D

Załączniki

• DSC_0041.JPG
    DSC_0041.JPG
    189,1 KB · Wyświetleń: 100
Do góry