reklama
swistak34
Fanka BB :)
Ale bajeranckie ja niestety mam zwykłe drewniane po córusi
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Trafiła sie okazja to odrazu bez zastanowienia wzięłam mojemu pokazałam co kupiłam jak juz rozkładałam w domu[emoji23]
Świstak tam po lewej stoi drewniane ale jeszcze w użyciu wiec miałam wymowke[emoji12]
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Świstak tam po lewej stoi drewniane ale jeszcze w użyciu wiec miałam wymowke[emoji12]
Pola_1990
Zaangażowana w BB
Poziomki Wow.. Jedziesz z tymi zakupami widzę
Swistak mam łóżeczko po córci i tez pierwsze co to pomysł o przemalowaniu... Ale gdy tylko przypomnę sobie ile czyszczenia było gdy przemalowywalam meble w kuchni to co dopiero te szczebelki.. Chyba by mi ręce odpadły...
Wiec! Wytargalam swoją kolyske i... Sprawdzę na niej jak to wyjdzie
Sent from my D2303 using Forum BabyBoom mobile app
Swistak mam łóżeczko po córci i tez pierwsze co to pomysł o przemalowaniu... Ale gdy tylko przypomnę sobie ile czyszczenia było gdy przemalowywalam meble w kuchni to co dopiero te szczebelki.. Chyba by mi ręce odpadły...
Wiec! Wytargalam swoją kolyske i... Sprawdzę na niej jak to wyjdzie
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ja mam takie, uwielbiam białe łóżeczka. Faceci sie nie znają a często dopiero jak zobaczy to przyzna racje
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Pola_1990
Zaangażowana w BB
Poziomki to łóżeczko tez jest megasnie! Ale można spokojnie stwierdzić że Ty to jesteś zaprawiona w boju.
A kołyska żadna firmowa, raczej wiekowa drewniana ciemna. Ale znalazłam inspiracje na necie jak łatwo ją zmienić w cacuszko i jak środek urządzić
A kołyska żadna firmowa, raczej wiekowa drewniana ciemna. Ale znalazłam inspiracje na necie jak łatwo ją zmienić w cacuszko i jak środek urządzić
Pola_1990
Zaangażowana w BB
Miałabym do Ciebie pytanie, czy miałaś styczność z Tummy tub? Masz jakąś opinie bądź znasz z innych forum??
reklama
betkaa88
Fanka BB :)
mebelki białe też napewno będę miała do tego parę pierdołek kolorowych i już ładnie wygląda
ale co ja dziś nakupowałam poszłam do dwóch biedronek które mam blisko domu i proszę bardzo :
dla mamusi też musiało się coś znaleźć haha
body kupiłam 74 bo mniejszych nie było na zapas będzie za tą cenę weź nie kup
ale co ja dziś nakupowałam poszłam do dwóch biedronek które mam blisko domu i proszę bardzo :
dla mamusi też musiało się coś znaleźć haha
body kupiłam 74 bo mniejszych nie było na zapas będzie za tą cenę weź nie kup
Załączniki