reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Heh hej
Ja dzis sie nawet wyspalam Wam powiem wlasnie wrocilam ze spozywczych zakupow męża ze srodka osiedla wzywalam do noszenia:) pojechal sobie teraz na caly dzien na motor na tor a ja ogarne chatke poleze i chyba przejdę się do galerii moze cos znajde dla siebie zeby nastroj sobie poprawic:) a tu cichutko...u mnie pogoda taka cięzka slonca nie ma a duszno...nie lubie tak

reklama
Witam sie i ja ,jestem tez po zakupach przytargałam truskawki własnie zrobiłam koktajl i wstawiłam makaron zrobir dzis truskawki z makaronem mieszkanie wysprzatałam a później na działeczke na jakiego popołudniowego grila ja dzis kupiłam koszulki pod kaftaniki i ręczniczki dla malenstwa

Hej, ja też na działce siedzę ale duszno strasznie. W praktyce to leżę w domku przy wentylatorze a faceci pracują powiększając domek :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie tez ojropnie duszno...noewiadomo czy zacznie padać Czy co to będzie.
Ja w zimie marzekam.ze zimni w lecie że za gorąca więc tak czy siak mnie nie da się dogodzić.
Ale kupiłam dziś strój kapielwy więc basenie przebywam ;)

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja to mam dziś humor ciążowy normalnie :-\ sama nie wiem co chce robić, na co mam ochotę itp..no jak baba w ciąży :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry