reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Pola ja tego nie używałam śle czytałam mnóstwo pozytywnych opinii mam wcześniaków czy dzieci z kolkami. Moim zdaniem warte wypróbowania aczkolwiek nie mysi to być przecież oryginał:)
To drewniane jest super bo robi sie z niego todler bed i starcza do 5rż
Jaki styl Ci sie podoba??

Betka kupuj bo masz sporo do kupienia bo ja sporo rzeczy juz mam:)

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

reklama
mebelki białe też napewno będę miała:) do tego parę pierdołek kolorowych i już ładnie wygląda
ale co ja dziś nakupowałam poszłam do dwóch biedronek które mam blisko domu i proszę bardzo:D :

dla mamusi też musiało się coś znaleźć haha:D
body kupiłam 74 bo mniejszych nie było na zapas będzie za tą cenę weź nie kup:D
Betka te body tez mi sie podobały ale niestety u nas jak poszłam były tylko same dla dziewczynek :(

Swistak u Nas moze w dwoch sklepach widzialam po dwie trzy szt dla chlopcow a reszta dla dziewczynek podobnie z poscielą...
Poziomkii wiem ze mam duuuzo jeszcze dlatego tak.kompletuje wszystko po trochu to co musze miec:)

Betka ja u nas widziałam tylko przescieradełko takie jak ty masz posciel miałam juz prawie w koszyku ale okazało sie ze to nie ten rozmiar bo ja musze miec 120-60

1464346214-fbix1k.jpeg

Ja mam takie, uwielbiam białe łóżeczka. Faceci sie nie znają a często dopiero jak zobaczy to przyzna racje

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
ta osłonka z siateczki to jakaś domontowana jest ?

Słońce czytałam ... mała Ci daje popalić ... czytałam tez tekst aniaslu. .. I stwierdzam że mój Krystian to anioł noe dziecko .... czasem ma rożki ale jako 2 latek był meeeeegggfa grzeczny choć czasem wydawało mi się ze nie .... ale jak czytam o twoich walkach z Ania czy opowieści o innych diabełkach to pozostaje mi dziękować za mojego aniołka. ... oby młodszy był taki sam ;)

Może spróbować zrobić konkurs kto szybciej się ubierzw wygrywa nagrodę i jako nagrodę vos co bardzo lubi... I oczywiście wiadomo musi wygrać ....

reklama
Witam się i ja :)
My już po zakupach, teraz się chyba położę bo mam od wczoraj bardzo niskie ciśnienie i łeb mi pęka :(

POZIOMKI, u nas niby ciepło, ale cały tydzień ma padać :(
Także nuda się zapowiada :(

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry