reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Pola ja tego nie używałam śle czytałam mnóstwo pozytywnych opinii mam wcześniaków czy dzieci z kolkami. Moim zdaniem warte wypróbowania aczkolwiek nie mysi to być przecież oryginał:)
To drewniane jest super bo robi sie z niego todler bed i starcza do 5rż
Jaki styl Ci sie podoba??

Betka kupuj bo masz sporo do kupienia bo ja sporo rzeczy juz mam:)

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

reklama
mebelki białe też napewno będę miała:) do tego parę pierdołek kolorowych i już ładnie wygląda
ale co ja dziś nakupowałam poszłam do dwóch biedronek które mam blisko domu i proszę bardzo:D :

dla mamusi też musiało się coś znaleźć haha:D
body kupiłam 74 bo mniejszych nie było na zapas będzie za tą cenę weź nie kup:D
Betka te body tez mi sie podobały ale niestety u nas jak poszłam były tylko same dla dziewczynek :(

Swistak u Nas moze w dwoch sklepach widzialam po dwie trzy szt dla chlopcow a reszta dla dziewczynek podobnie z poscielą...
Poziomkii wiem ze mam duuuzo jeszcze dlatego tak.kompletuje wszystko po trochu to co musze miec:)

Betka ja u nas widziałam tylko przescieradełko takie jak ty masz posciel miałam juz prawie w koszyku ale okazało sie ze to nie ten rozmiar bo ja musze miec 120-60

1464346214-fbix1k.jpeg

Ja mam takie, uwielbiam białe łóżeczka. Faceci sie nie znają a często dopiero jak zobaczy to przyzna racje

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
ta osłonka z siateczki to jakaś domontowana jest ?

Słońce czytałam ... mała Ci daje popalić ... czytałam tez tekst aniaslu. .. I stwierdzam że mój Krystian to anioł noe dziecko .... czasem ma rożki ale jako 2 latek był meeeeegggfa grzeczny choć czasem wydawało mi się ze nie .... ale jak czytam o twoich walkach z Ania czy opowieści o innych diabełkach to pozostaje mi dziękować za mojego aniołka. ... oby młodszy był taki sam ;)

Może spróbować zrobić konkurs kto szybciej się ubierzw wygrywa nagrodę i jako nagrodę vos co bardzo lubi... I oczywiście wiadomo musi wygrać ....

reklama
Witam się i ja :)
My już po zakupach, teraz się chyba położę bo mam od wczoraj bardzo niskie ciśnienie i łeb mi pęka :(

POZIOMKI, u nas niby ciepło, ale cały tydzień ma padać :(
Także nuda się zapowiada :(

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry