reklama
Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
Świstak tez mialam ostatnia w Sylwka wiec tu nam latwiej policzyc , ale ja wolę i tak mówić w tygodniach o ciąży.
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
PerseaNigra
Fanka BB :)
Betka ja tez.tak licze. Tak naprawde to nie ma wielkiego znaczenia. Sposob z tabelki tez jest dobry. Ja om mialam 28.12 wiec kazdego 28 zaczynam nowy miesiac. A dla uproszczenia to caly maj mowie ze 5. Czerwiec 6 itp.
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Dzień dobry dziewuszki
No z tym liczeniem który to miesiąc / tydzień to tragedia u mnie
Chatkę posprzatalam, teraz z małym jakąś bajkę popatrzę i jedziemy na plotki do siostry
Chyba znowu się psuje nam pogoda... Noszzzz kurde, dopiero 2 albo 3 dni ładnie było a od dzisiaj burze zapowiadają
Jak tam noce przespane? U mnie wstawanie po5 razy na siusiu [emoji30]
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
No z tym liczeniem który to miesiąc / tydzień to tragedia u mnie
Chatkę posprzatalam, teraz z małym jakąś bajkę popatrzę i jedziemy na plotki do siostry
Chyba znowu się psuje nam pogoda... Noszzzz kurde, dopiero 2 albo 3 dni ładnie było a od dzisiaj burze zapowiadają
Jak tam noce przespane? U mnie wstawanie po5 razy na siusiu [emoji30]
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Jej! Jak ja ci zazdroszczę [emoji30] [emoji30] [emoji30]No właśnie dziewczyny bo u mnie z tym siusiu jest inaczej jak wieczorem zrobie to dopiero rano jak wstane nie biegam w nocy czy to normalne ze tyle wytrzymuje
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Agnieszka ściągnij sobie appke i tam masz podany aktualny tydzień, dzien i miesiąc ciazy
Świstak ja tez nie biegam, wszystko zależy od ułożenia dziecka.
U mnie dzis nastrój trochę lepszy bo poczytałam ang fora i takich przypadków hak moje jest sporo do tego ze szczęśliwym finałem. wczoraj kupiłam łóżeczko
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Świstak ja tez nie biegam, wszystko zależy od ułożenia dziecka.
U mnie dzis nastrój trochę lepszy bo poczytałam ang fora i takich przypadków hak moje jest sporo do tego ze szczęśliwym finałem. wczoraj kupiłam łóżeczko
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15