reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

To ja licze sobie tak bo ostatnia miesiaczke dostałam w sylwestra wiec licze poczatek miesiaca za kolejny miesiac ciazy czyli od 1 czerwca bede mowic ze to poczatek szóstego miesiaca

reklama
Betka ja tez.tak licze. Tak naprawde to nie ma wielkiego znaczenia. Sposob z tabelki tez jest dobry. Ja om mialam 28.12 wiec kazdego 28 zaczynam nowy miesiac. A dla uproszczenia to caly maj mowie ze 5. Czerwiec 6 itp.

Dzień dobry dziewuszki :)

No z tym liczeniem który to miesiąc / tydzień to tragedia u mnie :)

Chatkę posprzatalam, teraz z małym jakąś bajkę popatrzę i jedziemy na plotki do siostry ;)
Chyba znowu się psuje nam pogoda... Noszzzz kurde, dopiero 2 albo 3 dni ładnie było a od dzisiaj burze zapowiadają :(

Jak tam noce przespane? U mnie wstawanie po5 razy na siusiu [emoji30]

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie dziewczyny bo u mnie z tym siusiu jest inaczej jak wieczorem zrobie to dopiero rano jak wstane nie biegam w nocy czy to normalne ze tyle wytrzymuje

ja też wstaję tyle razy, że szok dziś niewyspana jestem ciągle się budziłam i wstawałam...:( położę się niedługo

Agnieszka ściągnij sobie appke i tam masz podany aktualny tydzień, dzien i miesiąc ciazy

Świstak ja tez nie biegam, wszystko zależy od ułożenia dziecka.

U mnie dzis nastrój trochę lepszy bo poczytałam ang fora i takich przypadków hak moje jest sporo do tego ze szczęśliwym finałem. wczoraj kupiłam łóżeczko :)

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

poziomkii nie ma co się stresować bo i tak będzie dobrze:)
jakie łóżeczko to Graco? co mi się podobało z tymi bajerami?

reklama
1464345234-c4cixy.jpeg

Tylko nie patrz na bałagan w tle[emoji23]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Do góry