reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Tekila współczuje, moze Do swojego lekarza zadzwoń, mi moja położna kazała dzwonić w razie plam przed oczami

Agnieszka zazdroszczę kawy i ładnej pogody u nas jak zwykle szaro- buro cały dzien:(

Świstak chetnie bym Cie przytuliła:) mi słodycze pomagają

reklama
Sprawdziłam ta szkarlatynę i uf nie jest tak groźna jak ospa czy różyczka w ciazy ale wiadomo lepiej unikać, mam nadzieje ze tym razem córa nie przytarga nic ze szkoły. W zeszłym roku miała krztusiec! Masakra straszna nikomu nie życzę, całe trzy miesiące chorowała mimo szczepień

Tekila a morf masz dobrą ?? bo przy anemii tak bywa... mi tez sie zaczynało momentami tak robić i na ostatnich wynikach HGB tylko 10,1 :/ i muszę żelazo łykać... ssak ze mnie ssie tak samo jak starszy brat ... wtedy tez anemie miałam ...

Wiesz co poprzednio metodologię miałam super, teraz będę robić w tym tygodniu. Ogólnie biorę witaminy, z żelazem, plus ogrom magnezu itp.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny! Takie pytanko..

W którym my jesteśmy miesiącu ciąży? [emoji14] [emoji14]
W poniedziałek zaczynam 23 tydzień... Za Chiny nie wiem w którym miesiącu...
Sąsiadka mnie dzisiaj spytała a mnie zamurowało [emoji23] [emoji23]

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

agnieszka:

· 1 miesiąc trwa od 1 do 4 tygodnia,

· 2 miesiąc trwa od 5 do 8 tygodnia,

· 3 miesiąc trwa od 9 do 13 tygodnia,

· 4 miesiąc trwa od 14 do 17 tygodnia,

· 5 miesiąc trwa od 18 do 22 tygodnia,

· 6 miesiąc trwa od 23 do 27 tygodnia,

· 7 miesiąc trwa od 28 do 31 tygodnia,

· 8 miesiąc trwa od 32 do 35 tygodnia,

· 9 miesiąc trwa od 36 do 40 tygodnia :) ja mówię cały czas że jestem w 5 a w sumie powinnam mówić że już 6 i też mnie ostatnio pytała koleżanka a ja tak myślę myślę...:D

Dziewczyny czyli jak 25 grudnia był pierwszym dniem ostatniej miesiączki to każdy 25 dzien miesiąca rozpoczyna mój nowy msc czyli od wczoraj jestem w 6 mscu? :D bo ja się muszę upewnić czy dobrze rozumiem:D

reklama
BETKAA no właśnie nie rozumiem tego ;)

Ja nawet nie wiem kiedy zostałam dokładnie zapłodniona [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Bo... Ostatnia miesiączka niby 28.12. 2015 była, ale ja byłam miesiąc wcześniej w szpitalu i brałam 3 różne antybiotyki na raz i nie wiem kiedy była owulacja. Do tego moja gin liczy 28 dni cyklu a mój jest dłuższy (31 dni)
A wogole nie miałam nigdy regularnych...
Więc wyszło że niby z obliczeń że 3.10.2016 poród... Teraz z usg wychodzi już ze 25.09.2016...
Skomplikowane ;)

Także nic nie wiem [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry