reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja mam położna we wtorek wiec bez szału, ciśnienie sprawdzi, zważy i pewnie krwi upuści :( Usg dopiero w czerwcu
Świstak ja tez pierwsza ciąże tak nie przeżywałam i nawet przez myśl mi nie przeszło ze cos moze byc nie tak
A ja męża po lody do mc Donalda wysłałam, zjadlam i tak mysle ze jeszcze porcje bym zjadła:)

reklama
Persea u mnie lezy arbuz w lodowce i zapomnialam go zjesc moge odstąpić...u Nas byli znajomi ja spiaca sie zrobilam myslalam tylko zeby sie polozyc i nie mam nastroju dobrze ze ten glupi dzien sie konczy..

Tekila ja wizyte mam 23 dopiero to chyba nie to przezywam...Wy juz teraz dziewczyny no to czekamy na wazne informacje:)

reklama
Dzień dobry dziewczyny,

Szpetna pogoda u nas, już od 7:00 bajki lecą :oo2: dziś idziemy na urodziny do teściowej :-p

Ja mam kolejne usg dopiero 31 maja więc pewnie będę jedną z ostatnich co płeć pozna :rolleyes2:

Do góry