reklama
tekila85
Fanka BB :)
Mi to raczej właśnie czkawke przypomniało, bo takie rytmiczne.. kurczę aż się nie mogę doczekać aż zacznie się ruszać i kopać :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
swistak34
MIŁKA to apel do ciebie.
Rzecznik Komendy Wojewódzkiej PSP w Katowicach.
Straż apeluje do mieszkańców, by zamykali okna i nie wychodzili z domów, ze względu na duże ilości dymu powstałe z płonących tworzyw sztucznych, które magazynowano w hurtowni.
Straż apeluje do mieszkańców, by zamykali okna i nie wychodzili z domów, ze względu na duże ilości dymu powstałe z płonących tworzyw sztucznych, które magazynowano w hurtowni.
Tola81
Ja też miałam i powiedziały babki zw na IP mam jechać.U mnie drobne plamienie, moze nawet ciemniejszy śluz. Nie wiem. Dzwonilam do lekarza kazal wzrocic do domu i leżeć. Zatem leżę i mimo, ze lekarz mowi spokojnie pewnie to chwilowe to jednak sie martwie
MIŁKA to apel do ciebie.
dzięki, widzę jak się to jara z moich okien
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Głowa nadal mnie boli[emoji24] na szczęście jutro sobota i mam nadzieje ze pośpie.
We wtorek scan i już zaczynam sie denerwować , mam nadzieje ze wszystko bedzie ok
Wiktorka js w każdej ciazy przynajmniej raz mojemu mowię ze rozwód chce No mam go dosc. On ma wiecej obowiązków(bo ja wiecej wymagam) ja jestem bardziej rozdrażniona i tak tydzień bez przynajmniej 3 awantur to tydzień stracony. Musicie to przegadać, nie ma siły. Teraz za duzo hormonów na takie decyzje.
Aria mój tez mówi ze ze mną w ciazy nie da sie wytrzymać [emoji23][emoji23][emoji23]
Tekila ja moje zawsze uczone ze e ciagu dnia jedt hałas.
Burze uwielbiam
Możliwe, dzidziuś coraz większy
Agica ja sie boje oczy zamykać bo takie porąbane mam sny[emoji33]
Betka pochwał sie
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
We wtorek scan i już zaczynam sie denerwować , mam nadzieje ze wszystko bedzie ok
Wiktorka js w każdej ciazy przynajmniej raz mojemu mowię ze rozwód chce No mam go dosc. On ma wiecej obowiązków(bo ja wiecej wymagam) ja jestem bardziej rozdrażniona i tak tydzień bez przynajmniej 3 awantur to tydzień stracony. Musicie to przegadać, nie ma siły. Teraz za duzo hormonów na takie decyzje.
Aria mój tez mówi ze ze mną w ciazy nie da sie wytrzymać [emoji23][emoji23][emoji23]
Tekila ja moje zawsze uczone ze e ciagu dnia jedt hałas.
Burze uwielbiam
Możliwe, dzidziuś coraz większy
Agica ja sie boje oczy zamykać bo takie porąbane mam sny[emoji33]
Betka pochwał sie
poziomki
mama 00 08 11 13 15
tekila85
Ja dziś idę na nic do rodziców, lubię burze ale jak jest mąż w domu :-) a jak ma nocki to tak średnio :-) zresztą pogadam trochę z mama :-)
A ja się dziś mile wzruszyłam bo za pośrednictwem mojej strony dla uczniów dostałam od klas 6 takie piękne zaproszenie na zakończenie ich edukacji :-) baaardzo to mile :-) :-)
A ja się dziś mile wzruszyłam bo za pośrednictwem mojej strony dla uczniów dostałam od klas 6 takie piękne zaproszenie na zakończenie ich edukacji :-) baaardzo to mile :-) :-)
Piątek 13-go i wszystko jasne... w drodze do pracy o mało co nie wjechała we mnie, a raczej ja w nią ciężarówa. Gościu mnie nie zauważył, a ja ledwo wyhamowałam :/ masakra, dalej jestem zestresowana. Chyba jednak kupię adapter do pasów.
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
I mamy piątek 13... Lena infekcja ucha, gorączka 39 stopni [emoji35]