sojnabig
Fanka BB :)
Ja idę we wtorek a z moich obliczeń wygląda, że będzie podobnie to dam Ci znaćZ tymi bolami w podbrzuszu jak na okres - mnie gin powiedziala ze powinny byc tylko w terminie @, a pozniej raczej nie.. ja odczuwam takie bole np z 2 razy dziennie, ale sa delikatne i nie mam plamien i luteine biore.. no i leze, bo mi kazala lezec. To juz drugi dzien i idzie zwariowac, a kolejna wizyte mam 26 lutego.
Jesli chodzi o objawy ciazy, to u mnie bardzo roznie, na poczatku mialam mdlosci, zawroty glowy i bol piersi, a teraz tylko zwiekszony apetyt (chociaz np na mieso nie moge patrzec) i bol piersi.. chyba tez wolalabym miec te mdlosci dalej, przynajmniej bym wiedziala ze jest wszystko ok
Dziewczyny, mam jeszcze pytanie - czy ktoras z was miala usg na poczatku 5tc? Bo mnie wyszedl pecherzyk ciazowy taki na 6,1 mm, lekarka powiedziala ze to wskazuje na 4 tydzien i teraz sie martwie czy wszystko jest ok
Te bóle w podbrzuszu to bardziej takie rozciągliwe są... I nie trwają cały dzień, tylko co jakiś czas mam cyklicznie... Eh... To są tak wczesne ciąże, że chyba każda się martwi