reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Z tymi bolami w podbrzuszu jak na okres - mnie gin powiedziala ze powinny byc tylko w terminie @, a pozniej raczej nie.. ja odczuwam takie bole np z 2 razy dziennie, ale sa delikatne i nie mam plamien i luteine biore.. no i leze, bo mi kazala lezec. To juz drugi dzien i idzie zwariowac, a kolejna wizyte mam 26 lutego.
Jesli chodzi o objawy ciazy, to u mnie bardzo roznie, na poczatku mialam mdlosci, zawroty glowy i bol piersi, a teraz tylko zwiekszony apetyt (chociaz np na mieso nie moge patrzec) i bol piersi.. chyba tez wolalabym miec te mdlosci dalej, przynajmniej bym wiedziala ze jest wszystko ok :(
Dziewczyny, mam jeszcze pytanie - czy ktoras z was miala usg na poczatku 5tc? Bo mnie wyszedl pecherzyk ciazowy taki na 6,1 mm, lekarka powiedziala ze to wskazuje na 4 tydzien i teraz sie martwie czy wszystko jest ok :(
Ja idę we wtorek a z moich obliczeń wygląda, że będzie podobnie to dam Ci znać ;)
Te bóle w podbrzuszu to bardziej takie rozciągliwe są... I nie trwają cały dzień, tylko co jakiś czas mam cyklicznie... Eh... To są tak wczesne ciąże, że chyba każda się martwi :(

reklama
Ja idę we wtorek a z moich obliczeń wygląda, że będzie podobnie to dam Ci znać ;)
Te bóle w podbrzuszu to bardziej takie rozciągliwe są... I nie trwają cały dzień, tylko co jakiś czas mam cyklicznie... Eh... To są tak wczesne ciąże, że chyba każda się martwi :(
super, dzieki, trzymam kciuki, zeby wszystko bylo w porzadeczku :)
Te bole ktore opisujesz to bardziej na rozciaganie macicy wskazuja, wiec wszystko powinno byc okej, ale wiadomo - lekarz sprawdzi :)
Byle do 12 tygodnia, pozniej chyba juz bedzie coraz lepiej...

super, dzieki, trzymam kciuki, zeby wszystko bylo w porzadeczku :)
Te bole ktore opisujesz to bardziej na rozciaganie macicy wskazuja, wiec wszystko powinno byc okej, ale wiadomo - lekarz sprawdzi :)
Byle do 12 tygodnia, pozniej chyba juz bedzie coraz lepiej...
Oooo tak!!! Zwariuję do czasu, aż na usg będzie coś widać... 16 cykli starań, więc boję się mega!

No to nie dziwie się kochana, czlowiek pozniej drzy na kazdy objaw... ale musimy byc wszystkie dobrej mysli! Urodzimy zdrowe dzidzie juz za 8 miesiecy, nie ma innej opcji ! :D

Hej;) kochane ale zauważcie tutaj. Poczytalam ale pisać będę jutro. Dwa dni w domu z moim mężem.i synek i nogi nie ma Gdzie postawić no Co jutro będę odwracać. Dziś powtarzam betę bo OC zawiści nie mogłam.wytrzymać. A więc w środę 108 dzi971 Jupiii.... Czy wy też tak spuchlyscie? Mój BrUch wygląda jak w czwartym miesiacu

Sojna ja Ci z chęcią odstąpię moje mdłości i.kazdej która tylko chce. Dzisiaj to już były mega upierdliwe nawet na rosołek męża nie mogłam patrzeć bo zaraz mnie modliło i musiałam przytulać WC :( nawet w poprzedniej ciąży tak fatalnie się nie czuje jak teraz :( ale tak jak piszecie są to dobre objawy i tylko to mnie trzyma. We wtorek wizyta więc zobaczymy co tam słychać.

Dzisiaj poinformowaliśmy rodziców i wszyscy oczywiście bardzo się cieszę a moja mama najbardziej bo jak wszystko dobrze pójdzie to na 60te urodziny dostanie wnuka ;)

reklama
Sojna ja Ci z chęcią odstąpię moje mdłości i.kazdej która tylko chce. Dzisiaj to już były mega upierdliwe nawet na rosołek męża nie mogłam patrzeć bo zaraz mnie modliło i musiałam przytulać WC :( nawet w poprzedniej ciąży tak fatalnie się nie czuje jak teraz :( ale tak jak piszecie są to dobre objawy i tylko to mnie trzyma. We wtorek wizyta więc zobaczymy co tam słychać.

Dzisiaj poinformowaliśmy rodziców i wszyscy oczywiście bardzo się cieszę a moja mama najbardziej bo jak wszystko dobrze pójdzie to na 60te urodziny dostanie wnuka ;)
A który to tydzień? Ja mam nadzieję że niedługo zacznę też mieć takie objawy..

Do góry