reklama
Nevka
Fanka BB :)
Sojnabig - ja tak samo we wtorek mam wizytę u ginekologa. W poniedziałek odebranie bety ... I zobaczymy czy coś jest czy nie. Tak sobie nawet wmawiam, że jeśli by tam nic nie było to bledziochy by nie wychodziły... ale to już tak psychika działa
Szybciutko zleci, zobaczysz :*
sojnabig
No ja tak samo myśle, że musi coś tam być... I że duphaston mi to utrzymuje..Sojnabig - ja tak samo we wtorek mam wizytę u ginekologa. W poniedziałek odebranie bety ... I zobaczymy czy coś jest czy nie. Tak sobie nawet wmawiam, że jeśli by tam nic nie było to bledziochy by nie wychodziły... ale to już tak psychika działa
Marlenkaxxx
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny. Byłam dzisiaj w szpitalu .lekarz zbadał i powiedział że dzisiaj to nawet zarodka nie widzi. Ale kazał być dobrej myśli i czekać jeszcze do czwartku. Ten sprzęt którym mnie dzisiaj badał nie był najlepszy. W czwartek mam u niego prywatnie wizytę i wszystko się okaże. Mój lekarz ma chyba więcej nadziei niż ja.
M
MartaDiabłaWarta
Gość
Dziewczyny mi gin powiedzial że wszystkie bóle takie co nawet w pachwine na nogi idą sa jak najbardziej prawidłowe, bo to więzadła macicy się naciagaja czyli objaw jak najbardziej na plus. Gorzej gdy boli podbrzusze i są plamienia - to może być zły znak i wtedy jak najbardziej do kontroli trzeba się udać. Czesto pomaga na to duphaston.
Mi na szczęście ból brzucha zbyt mocno nie dokucza, nawet mdlosci polubilam, bo to znak że ciąża jest silna.
Mi na szczęście ból brzucha zbyt mocno nie dokucza, nawet mdlosci polubilam, bo to znak że ciąża jest silna.
sojnabig
A ja od piątku od zrobieniu testu tylko modle się o mdłości...Dziewczyny mi gin powiedzial że wszystkie bóle takie co nawet w pachwine na nogi idą sa jak najbardziej prawidłowe, bo to więzadła macicy się naciagaja czyli objaw jak najbardziej na plus. Gorzej gdy boli podbrzusze i są plamienia - to może być zły znak i wtedy jak najbardziej do kontroli trzeba się udać. Czesto pomaga na to duphaston.
reklama
Z tymi bolami w podbrzuszu jak na okres - mnie gin powiedziala ze powinny byc tylko w terminie @, a pozniej raczej nie.. ja odczuwam takie bole np z 2 razy dziennie, ale sa delikatne i nie mam plamien i luteine biore.. no i leze, bo mi kazala lezec. To juz drugi dzien i idzie zwariowac, a kolejna wizyte mam 26 lutego.
Jesli chodzi o objawy ciazy, to u mnie bardzo roznie, na poczatku mialam mdlosci, zawroty glowy i bol piersi, a teraz tylko zwiekszony apetyt (chociaz np na mieso nie moge patrzec) i bol piersi.. chyba tez wolalabym miec te mdlosci dalej, przynajmniej bym wiedziala ze jest wszystko ok
Dziewczyny, mam jeszcze pytanie - czy ktoras z was miala usg na poczatku 5tc? Bo mnie wyszedl pecherzyk ciazowy taki na 6,1 mm, lekarka powiedziala ze to wskazuje na 4 tydzien i teraz sie martwie czy wszystko jest ok
Jesli chodzi o objawy ciazy, to u mnie bardzo roznie, na poczatku mialam mdlosci, zawroty glowy i bol piersi, a teraz tylko zwiekszony apetyt (chociaz np na mieso nie moge patrzec) i bol piersi.. chyba tez wolalabym miec te mdlosci dalej, przynajmniej bym wiedziala ze jest wszystko ok
Dziewczyny, mam jeszcze pytanie - czy ktoras z was miala usg na poczatku 5tc? Bo mnie wyszedl pecherzyk ciazowy taki na 6,1 mm, lekarka powiedziala ze to wskazuje na 4 tydzien i teraz sie martwie czy wszystko jest ok