reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Sojna u mnie już połowa 8 tygodnia ale mdłości mam od ok. 6. Nie zapomnę jak w tłusty czwartek na myśl o pączku zaraz musiałam lecieć do toalety a zawsze pochłanialam kilka. Tylko pamiętaj że każda ciążą jest inna i mdłości może nie być wogole!!!

Marlenka przede wszystkim Ty musisz mieć nadzieję!!! W szpitalu zawsze mają szajski sprzęt. Trzymaj się będzie dobrze ;)

reklama
Sojna u mnie już połowa 8 tygodnia ale mdłości mam od ok. 6. Nie zapomnę jak w tłusty czwartek na myśl o pączku zaraz musiałam lecieć do toalety a zawsze pochłanialam kilka. Tylko pamiętaj że każda ciążą jest inna i mdłości może nie być wogole!!!

Marlenka przede wszystkim Ty musisz mieć nadzieję!!! W szpitalu zawsze mają szajski sprzęt. Trzymaj się będzie dobrze ;)
No u mnie to będzie początek 5 tygodnia.. Ogólnie patrzę na moje suwaczki i wychodzi na to że zaszlam w dniu ślubu haha

Ruda póki co wiem tylko z kalkulatora 30.09 -01.10. We wtorek jak będzie widać zarodek to zobaczymy co moja gin powie na temat terminu.

Sojna to gratuluję, mieliście bardzo udaną noc poślubną :)

Sojnabig, kiedy mieliście ślub? My z mężem 16.01. :-D Nam właśnie wychodzi, że fasolka jest z 17.01 lub 18.01., bo tak była owulacja ;-)

reklama
Do góry