reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Tekila ja go pocieszac juz nie zamierzam, wole przeczekac. Pojde dzis kupic sobie cos ładnego od razu zycie bedzie lepsze :p za to zrobie na obiad dzisiaj cos super.niby, ze przypadkiem. Niech wie, ze ja taka dobra a on taki dla mnie zły hehe manipulacja :p moj pedant na punkcie aut, wiem ze moja wina powinnam bardziej uwazac tym bardziej, ze odpowiadam za nas 2 :) W każdym razie dobrze, ze jestescie i mozna sie wygadac. Dzis szparagi na obiadek robie, juz sa w sklepie a ja uwielbiam

reklama
Jak zaszlam w pierwsza ciaze to bylam w lekkim szoku. Pojechalam jego ukochana obnizona honda na zakupy no i pech chcial ze jak cofalam to nagle za autem wyrosl wysoki kraweznik. Najechalam troszeczke ale jak dalam delikatnie do przodu zeby zjechac to uderzylam spodem zderzaka no i sie urwal z jednej strony. Taki wielki szeroki zderzak. Wiecie. Niestety trzymal sie z drugiej strony. Postanowilam odlamac. Odlamalam... Z kawalkiem blotnika. Taki byl ciezki, deszcz padal i ledwo go upchnelam do auta. A moj chlop nawet nie podziekowal tylko cos tam burczal ze moglam do niego zadzwonic to by mi powiedzial gdzie jest zaczep zebym nie lamala samochodu.

Ja mojemu to bym powiedziała, Ze ma sobie darować fochy i dąsy bo ja teraz to mężczyzny który mnie bedzie wspierał potrzebuje a nie chłopczyka który histeryzuje bo mu zabawkę popsuli i niech do mamusi wraca bo ja to musze swojemu dziecku mamusiowac a nie jemu! Na mojego by to podziałało ale każda z nas ma swoje sprawdzone metody na chłopa :)

Persea hehe i ja sie smieje ! Moj duzy maly chlopiec wczoraj ostentacyjnie nie kazał robic obiadu a pozniej, zego brzuch z glodu boli. A ja nic blada i dumna no jeszcze szkoda zebym chlopa prosila zeby obiad zjadl

reklama
Poziomki oni wszyscy jacys nie teges. Chcialabym by choc jeden jedyny dzien w ciąży pochodzili wtedy by zobaczyli co to hormony, zadyszka po wchodzeniu po schodach i hodowanie w brzuchu dzidziola

Do góry