reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
A jeszcze zmieniając temat to ja chyba w tej ciąży mam pecha co do Allegro... tyle lat kupuje i było ok a tu mam już drugi przypadek, że jest nie fajnie.... zastanawiam się co nie zrobić w takiej sytuacji- kupiłam na aukcji 3 bluzki u tej samej osoby, kasę na koncie ma od tygodnia- nie wysłali towaru, nie odpowiadają na maile... czy to można gdzieś zgłosić??

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila, jak tydzień minął to zgłoś Allegro, tam musisz poszukać spory czy cis takiego. Oni często kasę oddają a z intruzem walczą.

Ja na swojego pana też nie mogę narzekać i jak czasami czytam co piszecie, to dziękuję Bogu za człowieka a nie chłopa ;-) wiadomo, ma swoje wady ake ja też je mam u chyba do potęgi ...

Zadyszka, tak mam na drugie jak już muszę iść chodnikiem s jest lekko pod górkę, jak wejdę na szczyt, jakbym Kilimandżaro zdobyła...

Dziecko śpi, a za oknami kosza trawę, więc mam nadzieję że pospi godzinke. Teraz pije zrobiona lemoniadę i siue klade, może moj mały wielki człowiek się porusza ;-)

Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom

Joani dzięki za pomoc :-)

Ja czekam do 16:30 i o ile się nie rozpada idę na codzienny spacer, muszę się ruszać bo nie nawet koleżanka z pracy uświadomiła, że dziecko musi być stymulowane.. mówiła, że jak nie będę mogła chodzić to mam się bujać na hamaku z pół godziny(jest specem w tych kwestiach )...no więc czekam i idę w świat ! :-)
Kawkę właśnie wypiłam ( znowu mi w miarę smakuje) i oglądam moje pomidorki koktajlowe na balkonie :-)

Tekila zglos do allegro oni kase czasami oddają do 300 zl chyba. Kurde tfu tfu mi sie jeszcze nie zdarzyło nic takiego... u mnie dzis znow ruchy czuc. Wczoraj to bylo przyjemne, a dzis hehe roznie bywa :p u nas 19 tydzien

Ja mam 16tc i takie pływanie czuje czasami :-)
Z tym allegro to kupuje już prawie 10 lat i nic takiego mi się nie zdarzyło a tu teraz dwa razy :-) napisałam ostatniego maila, że sprawę skieruje do Allegro jeżeli cicho 17 nie dadzą znać. Zobaczymy :-)

reklama
Do góry