reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
A jeszcze zmieniając temat to ja chyba w tej ciąży mam pecha co do Allegro... tyle lat kupuje i było ok a tu mam już drugi przypadek, że jest nie fajnie.... zastanawiam się co nie zrobić w takiej sytuacji- kupiłam na aukcji 3 bluzki u tej samej osoby, kasę na koncie ma od tygodnia- nie wysłali towaru, nie odpowiadają na maile... czy to można gdzieś zgłosić??

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila, jak tydzień minął to zgłoś Allegro, tam musisz poszukać spory czy cis takiego. Oni często kasę oddają a z intruzem walczą.

Ja na swojego pana też nie mogę narzekać i jak czasami czytam co piszecie, to dziękuję Bogu za człowieka a nie chłopa ;-) wiadomo, ma swoje wady ake ja też je mam u chyba do potęgi ...

Zadyszka, tak mam na drugie jak już muszę iść chodnikiem s jest lekko pod górkę, jak wejdę na szczyt, jakbym Kilimandżaro zdobyła...

Dziecko śpi, a za oknami kosza trawę, więc mam nadzieję że pospi godzinke. Teraz pije zrobiona lemoniadę i siue klade, może moj mały wielki człowiek się porusza ;-)

Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom

Joani dzięki za pomoc :-)

Ja czekam do 16:30 i o ile się nie rozpada idę na codzienny spacer, muszę się ruszać bo nie nawet koleżanka z pracy uświadomiła, że dziecko musi być stymulowane.. mówiła, że jak nie będę mogła chodzić to mam się bujać na hamaku z pół godziny(jest specem w tych kwestiach )...no więc czekam i idę w świat ! :-)
Kawkę właśnie wypiłam ( znowu mi w miarę smakuje) i oglądam moje pomidorki koktajlowe na balkonie :-)

Tekila zglos do allegro oni kase czasami oddają do 300 zl chyba. Kurde tfu tfu mi sie jeszcze nie zdarzyło nic takiego... u mnie dzis znow ruchy czuc. Wczoraj to bylo przyjemne, a dzis hehe roznie bywa :p u nas 19 tydzien

Ja mam 16tc i takie pływanie czuje czasami :-)
Z tym allegro to kupuje już prawie 10 lat i nic takiego mi się nie zdarzyło a tu teraz dwa razy :-) napisałam ostatniego maila, że sprawę skieruje do Allegro jeżeli cicho 17 nie dadzą znać. Zobaczymy :-)

reklama
Do góry