reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

A ja przyszłam z pracy i wzięłam sie do roboty, przez ostatnie dni nic nie robiłam. Nie sprzątałam, nie gotowałam nic tylko błogie lenistwo az dziw, ze robale sie jeszcze nie wprowadziły:) Dzisiaj moja córcia wraca z wycieczki wiec trzeba sie ogarnąć i dobry obiadek jej ugotować:) Fajnie tak sobie odpocząć szczególnie, ze od października zacznie sie szaleństwo ale tęskno mi juz za córcia a nie było jej raptem 3 dni :) no i z tej radości chyba, ja wiecznie marudząca czuje sie dzisiaj naprawdę dobrze, bez mdłości, boli i kłuć :) A jak wy sie dzisiaj macie?

reklama
Hej dziewczyny ja zasiedziałam się dziś trochę w kuchni,zrobiłam pomidorówkę i racuszki z jablkami chcecie? mam jeszcze trochę:)
a co do męża to też różnie to bywa ale Wam powiem, że odkąd jestem w ciąży to ciągle się śmiejemy i mało kłócimy a wcześniej raz tak raz tak:) jesteśmy małżeństwem niecały rok a razem 8 lat to na początku było gorzej musieliśmy się dotrzeć chyba:D

tekila napisz do allegro oni dość szybko odpowiadają na wiadomosci:) ale masz pecha ostatnio co
zjadlam obiad położyłam się i dzidzia mi się w brzuchu ruszała już tak mocniej poczułam no wkońcu to 20tydz..

reklama
Dziewczyny chyba juz jednak brzuch duzy :p dzis.mnie pani w rossmanie bez kolejki obsluzyla. Ruchy czuc jakby mocniej troche i kluje mnie w pochwie. A wy jak sie dzis czujecie ??

Do góry