reklama
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Milka no gratulejszyn mnie tez ciezko zdenerwowac za to moj to choleryk. Zawsze marzylam o facecie ktory mnie zdominuje bo zawsze mialam bardzo uleglych i wiecie co ? Uważaj czego sobie życzysz!!
Wiktorka88 O
Po 13latach na pewno my dopiero 2-razem i wierzcie lub nie, ale to byla.milosc od pierwszego wejrzenia, a ja dla niego slub odwolalam
PerseaNigra
My 4 razem ale jak było dwa to też mnie czasem wkurzał ;]
Wiktorka88 O
Świstak wiem, ze to chwilowe wiem kochamy sie bardzo tylko czasami wychodzi cos, ja chce sie godzic od razu on musi dojrzeć, zatem dalam mu czas niech dojrzewa. Bardzo wam dziewczyny dziękuję
Wiktorka88 O
Świstak to twoja taktyke przybiore dla mnie.juz problemu nie ma, a twn z tydzien wlasnie bedzie chodzil z miną kota srajacego
reklama
tekila85
W kwestii mężów to ja mam ideała :-) jesteśmy razem 11 lat z czego prawie już 10 po ślubie i każdego dnia dziękuje, że akurat on stanął na mojej drodze :-)
Co do auta to rok temu rozwaliłam nasze auto(wyjątkowo lubiane przez mojego męża) i ja tu, że przepraszam, że nie chciałam nas zabić itp a jego to w ogóle nie ruszyło...tzn auto:-) wydaliśmy na nie wtedy prawie 9 tysięcy na naprawę a mój mąż nigdy słowem nie wspomniał o tym, że to moja wina...a wina była jak cholera :-) :-) więc pociesz męża, że u Was tyko rysa :-)
A z tym godzeniem się to u nas musowo tego samego dnia trzeba się dogadać :-) w moim rodzinnym domu było za dużo cichych dni i mam do nich uraz :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do auta to rok temu rozwaliłam nasze auto(wyjątkowo lubiane przez mojego męża) i ja tu, że przepraszam, że nie chciałam nas zabić itp a jego to w ogóle nie ruszyło...tzn auto:-) wydaliśmy na nie wtedy prawie 9 tysięcy na naprawę a mój mąż nigdy słowem nie wspomniał o tym, że to moja wina...a wina była jak cholera :-) :-) więc pociesz męża, że u Was tyko rysa :-)
A z tym godzeniem się to u nas musowo tego samego dnia trzeba się dogadać :-) w moim rodzinnym domu było za dużo cichych dni i mam do nich uraz :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom