reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Milka no gratulejszyn :) mnie tez ciezko zdenerwowac za to moj to choleryk. Zawsze marzylam o facecie ktory mnie zdominuje bo zawsze mialam bardzo uleglych i wiecie co ? Uważaj czego sobie życzysz!!

Po 13latach na pewno my dopiero 2-razem i wierzcie lub nie, ale to byla.milosc od pierwszego wejrzenia, a ja dla niego slub odwolalam

Wiktorka to znaczy ze musiał byc wart tego dotrzecie sie jeszcze długa droga przed wami moi rodzice sa juz ze soba 45 lat po slubie i widze jak oni sie docierali przez te lata

Świstak wiem, ze to chwilowe wiem :) kochamy sie bardzo tylko czasami wychodzi cos, ja chce sie godzic od razu on musi dojrzeć, zatem dalam mu czas niech dojrzewa. Bardzo wam dziewczyny dziękuję :)

Wiktorka jestesctaka jak ja i moj ja odrazu chce wszystko wyjasnic pogodzic a ten chodzi tydzien naburmuszony choc teraz juz go zlewam jak sie tak obraża i szybciej mu to przechodzi :laugh2:

Świstak to twoja taktyke przybiore :) dla mnie.juz problemu nie ma, a twn z tydzien wlasnie bedzie chodzil z miną kota srajacego

reklama
W kwestii mężów to ja mam ideała :-) jesteśmy razem 11 lat z czego prawie już 10 po ślubie i każdego dnia dziękuje, że akurat on stanął na mojej drodze :-)
Co do auta to rok temu rozwaliłam nasze auto(wyjątkowo lubiane przez mojego męża) i ja tu, że przepraszam, że nie chciałam nas zabić itp a jego to w ogóle nie ruszyło...tzn auto:-) wydaliśmy na nie wtedy prawie 9 tysięcy na naprawę a mój mąż nigdy słowem nie wspomniał o tym, że to moja wina...a wina była jak cholera :-) :-) więc pociesz męża, że u Was tyko rysa :-)

A z tym godzeniem się to u nas musowo tego samego dnia trzeba się dogadać :-) w moim rodzinnym domu było za dużo cichych dni i mam do nich uraz :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry