reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Milka no gratulejszyn :) mnie tez ciezko zdenerwowac za to moj to choleryk. Zawsze marzylam o facecie ktory mnie zdominuje bo zawsze mialam bardzo uleglych i wiecie co ? Uważaj czego sobie życzysz!!

Po 13latach na pewno my dopiero 2-razem i wierzcie lub nie, ale to byla.milosc od pierwszego wejrzenia, a ja dla niego slub odwolalam

Wiktorka to znaczy ze musiał byc wart tego dotrzecie sie jeszcze długa droga przed wami moi rodzice sa juz ze soba 45 lat po slubie i widze jak oni sie docierali przez te lata

Świstak wiem, ze to chwilowe wiem :) kochamy sie bardzo tylko czasami wychodzi cos, ja chce sie godzic od razu on musi dojrzeć, zatem dalam mu czas niech dojrzewa. Bardzo wam dziewczyny dziękuję :)

Wiktorka jestesctaka jak ja i moj ja odrazu chce wszystko wyjasnic pogodzic a ten chodzi tydzien naburmuszony choc teraz juz go zlewam jak sie tak obraża i szybciej mu to przechodzi :laugh2:

Świstak to twoja taktyke przybiore :) dla mnie.juz problemu nie ma, a twn z tydzien wlasnie bedzie chodzil z miną kota srajacego

reklama
W kwestii mężów to ja mam ideała :-) jesteśmy razem 11 lat z czego prawie już 10 po ślubie i każdego dnia dziękuje, że akurat on stanął na mojej drodze :-)
Co do auta to rok temu rozwaliłam nasze auto(wyjątkowo lubiane przez mojego męża) i ja tu, że przepraszam, że nie chciałam nas zabić itp a jego to w ogóle nie ruszyło...tzn auto:-) wydaliśmy na nie wtedy prawie 9 tysięcy na naprawę a mój mąż nigdy słowem nie wspomniał o tym, że to moja wina...a wina była jak cholera :-) :-) więc pociesz męża, że u Was tyko rysa :-)

A z tym godzeniem się to u nas musowo tego samego dnia trzeba się dogadać :-) w moim rodzinnym domu było za dużo cichych dni i mam do nich uraz :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry