reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ale z ciebie dobra żona no dla mojego niebede wstawac o 4.30 bo ma na 6 ,choc niepowiem na poczatku zaraz po slubie wstawałam i robiłam sniadanko do pracy ale stwierdził ze za duzo mu szykuje i zaczoł sobie sam szykowac a ja mam spokoj tyle ze potem zmienili mi zmiany i mijalismy sie wiec ja po nocy on na rano i tak go budziłam z pracy zeby nie zaspał

reklama
Witam ja juz w pracy :) zajadam paczka i zaraz zrobię sobie kawke. Wiecie? Wczoraj jak lezala na plecach chybs poczulam pierwsze ruchy. Takie fikumiku, smieszne uczucie, położyłam reke na brzuchu i on tez caly sie ruszal. Akurat po wojnie z moim jakby mloda chciala przypomniec, ze ona tam jest. U nas kłótni ciag dalszy tzn zlosci bynajmniej nie z mojej strony. Przykro.mi bo wczoraj byl dzien w ktorym dowiedzielismy sie, ze bedzie corka. To dobry facet, serio, ale czasem problemy z dupy rosną u niego do takiej rangi, ze hoho
Przepraszam, ze tak z rana ale nie chce stresowac mojej mamy tym, a nie mam.komu powiedziec

Dzień doberek :)
U nas na odwrót. Ja śpioch bardziej, bo aż do 7 mogę polezec ;) mąż wstaje już o 6:30 (na 8 do pracy) i robi kawę, więc o 7 tylko słyszę.. : "kochanie! Kawa gotowa!!" i już nie mam innego wyjścia jak wstać ;)

Małego oddaje o 7:40 do przedszkola i potem już dzionek dla mnie ;)

Właśnie sobie zrobiłam tosty, herbatkę i oglądam "ukryta prawda" :) ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

O druga podwójna mamusia, super!!
U nas dużo się dzieje i ostatnio nie miałam czasu się tu udzielac, ake właśnie nadrobilam :-) cieszę się, zev potwierdza ja się maluszki a wy lepiej się czujecue.

Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiktorka wiem cos o tym auto na pierwszym miejscu ile u nas o to było sprzeczek ze po 14 takach juz ze mnie to spływa ,Persean chłop to niewytłumaczony gatunek masakra całe zycie jak dziecko

Wiktora - nie martw się.

Ja mam w tym roku 13 lat po ślubie i mój nie jest wstanie mnie zdenrwować :laugh2: nawet jeżeli bardzo się stara :-p

reklama
Do góry