reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ale z ciebie dobra żona no dla mojego niebede wstawac o 4.30 bo ma na 6 ,choc niepowiem na poczatku zaraz po slubie wstawałam i robiłam sniadanko do pracy ale stwierdził ze za duzo mu szykuje i zaczoł sobie sam szykowac a ja mam spokoj tyle ze potem zmienili mi zmiany i mijalismy sie wiec ja po nocy on na rano i tak go budziłam z pracy zeby nie zaspał

reklama
Witam ja juz w pracy :) zajadam paczka i zaraz zrobię sobie kawke. Wiecie? Wczoraj jak lezala na plecach chybs poczulam pierwsze ruchy. Takie fikumiku, smieszne uczucie, położyłam reke na brzuchu i on tez caly sie ruszal. Akurat po wojnie z moim jakby mloda chciala przypomniec, ze ona tam jest. U nas kłótni ciag dalszy tzn zlosci bynajmniej nie z mojej strony. Przykro.mi bo wczoraj byl dzien w ktorym dowiedzielismy sie, ze bedzie corka. To dobry facet, serio, ale czasem problemy z dupy rosną u niego do takiej rangi, ze hoho
Przepraszam, ze tak z rana ale nie chce stresowac mojej mamy tym, a nie mam.komu powiedziec

Dzień doberek :)
U nas na odwrót. Ja śpioch bardziej, bo aż do 7 mogę polezec ;) mąż wstaje już o 6:30 (na 8 do pracy) i robi kawę, więc o 7 tylko słyszę.. : "kochanie! Kawa gotowa!!" i już nie mam innego wyjścia jak wstać ;)

Małego oddaje o 7:40 do przedszkola i potem już dzionek dla mnie ;)

Właśnie sobie zrobiłam tosty, herbatkę i oglądam "ukryta prawda" :) ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

O druga podwójna mamusia, super!!
U nas dużo się dzieje i ostatnio nie miałam czasu się tu udzielac, ake właśnie nadrobilam :-) cieszę się, zev potwierdza ja się maluszki a wy lepiej się czujecue.

Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiktorka wiem cos o tym auto na pierwszym miejscu ile u nas o to było sprzeczek ze po 14 takach juz ze mnie to spływa ,Persean chłop to niewytłumaczony gatunek masakra całe zycie jak dziecko

Wiktora - nie martw się.

Ja mam w tym roku 13 lat po ślubie i mój nie jest wstanie mnie zdenrwować :laugh2: nawet jeżeli bardzo się stara :-p

reklama
Do góry