reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja też taka blada jestem twarz pomaluję a reszta biała i zastanawiałam się nad jakims balsamem brązującym ale wiecie co obawiam się, że zostaną mi takie plamy nierówne...używałyście już ogólnie takie balsamy poza ciążą?

reklama
Betka fakt trochę smierdola, ale mi to.nie przeszkadza. Szybki prysznic i zapaszku nie ma. Ja uzywam sopot ziaji mieszam go ze zwyklym balsamem i plam nie ma a przy tym wyglada bardzo.naturalnie. zdarzalo mi sie mieszac go z kremem do twarzy i tez super spelnial swoja funkcję

Betka no daje, daje wiadimo ze ststematyczne sarowanie jest niezbędne i nie bedzie to mocny efekt, ale ja zawsze bylam zadowolona

reklama
A ja pomimo nastroju spędziłam miły dzień na działce, choć z migrena niestety.... urodziny Taty i imieniny Babci :-) jedzenia jak dla wojska...:-)
1462647808-1d1mld.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry