reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Dzien dobry wszystkim.
Ja sie wlasnie wygrzewam na placu zabaw na lawce a mlody soboe bryka

Macie czasem klucia ale w pochwie. Tak jakby szyjka kluje? Mam czasem takie klucia a do wizyty jeszcze kupa czasu
A co koszenia trawy to mi teraz to pachnie jak nie wiem co

reklama
Dzien dobry.agica ja tez mam problemy z cera wszedzie wypryski.zazwyczaj ladna mam cere a tu masz cie los.linnea ja tez mam takie klucia czasami ale to nic zlego z tego co mi mowil lekarz .mnie dzisiaj czeka dzien w rozjazdach musze pojezdzic i na komunie pozapraszac.czasu coraz mniej .

Dzień dobry,

Ja już zaliczyłam rano spacer, poszłam po wyniki badań i po drodze kupiłam sobie pelargonie.
Pogoda super, dziś wybierzemy się do parku bo jest poprawa z moimy kozami i trzeba im dupska przewietrzyć :cool2:

hej dziewczyny:)
jaki upał, najlepiej się gdzieś usiąść z tyłkiem na słonku ale nie jest sobota i oczywiście sprzątam...:/
potem muszę się wziąć za sałatkę dla babci bo miała wczoraj urodziny i dziś robi imprezę:) pójdę i się najem hehe
Agica to nic ja ostatnio miałam na środku czoła taki prezent i mój się ze mnie śmiał:D stygmaty haha

Witam Was w ten cudowny dzień, ja siedze z maseczka na wlosach i twarzy i relaksuje sie juz posprzatalam :) dziewczyny ci myslicie na temat uzywania balsamow obrazujących w ciąży? Nie mam kiedy nawet nóżek opalic, a nie chce taka biała paradowac

Witajcie:)
My grzejemy dupki w ogrodzie, maleństwo śpi a dziewczyny malują. Pogoda cudowna i nie mam zamiaru siedzieć w domu i sprzątać [emoji12]

Moja cera w ciazy jest lepsza niz normalnie z wyjątkiem nawilżenia. Zreszta ogólnie mam sucha skore.

A dziewczyny miałam Wam napisać ale pewnie i tak wiecie ze bóle głowy i skurcze macicy mogą być spowodowane zbyt mała ilością wypijanych płynów tak wiec mamuśki butle w dłoń szczególnie ze robi sie coraz cieplej :)

Wiktorka można używać :)

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

A ja dziś w złym humorze, nie wyspałam się -znowu, już mi się chce wyć na myśl o nocy. I w ogóle wszystko dziś jest beee

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiktorka - opal nogi na słońcu ;-) ;) ja też nogi wystawiam i przy okazji Wit. D łapie :-p
tekila - może zdrzemnij się w ciągu dnia :tak: ja jak mam ciężką noc odsypiam w dzień :laugh2:

reklama
Milka wlasnie.mowie, ze nie.mam jak. Pracuje do 15 i nie mam ogrodka. Jedziemy niedlugo nad morze i nie chce byc taka biala. Kupie brazujacy i bede sie smarować one dają duper efekty

Do góry