reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja pytam o to żelazo z uwagi na mój zespół niespokojnych nóg.. sam magnez w ogóle nic nie daje a nie mogę brać mojego leku gdzie w zestawie jest żelazo bo są tam też inne składniki szkodliwe... muszę zapytać w aptece. W sumie jak mówiłam gin o tych nogach to żelaza tyko dlatego nie kazała brać bo wzmaga nudności...Ale te już dają żyć :-)
Leżę sobie po obiadku i chyba się zdrzemnę chwilę bo mnie letarg ogarnia :-)
Dziś już jestem pewna, że znalazłam tętno dziecka bo było słychać głośniej i szybkie takie, że hej :-) :-)
Później jak wstaje wypije kawkę, posprzątać by wypadało i ok 17 pójdę na spacer :-) :-) :-) :-) takie mam plany :-) a teraz idę w krainę snów :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O to mi max do 115 spadło ... gin mi powiedziała ze obserwuje się uważnie przy spadku poniżej 100 a leczenie wdraża przy ok. 60
Ale w pierwszej ciąży 8 lat temu przy 115 dostałam żelazo bo i hgb miałam poniżej 10.
Teraz póki co.miałam dużo lepsze wyniki niż w 1 ciąży kiedy to młody tak wysysal ze mnie wszystko :)

Betkaa a ja ci pozazdrościłam tego kompotu i tez sobie rabarbar na targu kupiłam, zaraz przepis wypróbuje:)

Ja biorę jakis zwykły zestaw witamin dla ciężarnych + jakies kapsułki z tranem chyba, troche sie zastanawiałam czy warto bo ja to nie jestem wielbicielka syntetycznych witamin i na codzień nic nie łykam ale wydaje mi sie ze w jedzeniu tez nie ma ich za wiele:(

hej jestem dopiero teraz dziewczyny...mąż mnie opuścił wyjechał sobie na zawody no i na noc będę sama a nie lubię:/ zostały mi tylko moje dwa kotki...
Agica ja kupiłam wczoraj ten rabarbar i sobie leży w kuchni chyba zaraz zabiorę się za ten kompot już od mamy się dowiedziałam, że to proste:)
a i kolejne czyli już 3 ciasto mi nie wyszło chciałam zrobić zwykłe jogurtowe z jabłkami i dupa świeże to jeszcze ale dziś twarde takie ścisłe:/
Mi dziś dzień zleciał jakoś trochę sprzątania zakupów no i teraz odpoczywam sama i czekam na koleżankę, która mnie dziś wesprze w mojej samotności:D

Dzień dobry ja już dawno po śniadanku obudzona przez koszenie trawy pod oknami tego to chyba nikt nielubi wrrrr ale za to śliczna pogoda sie zapowiada słonecznie i cieplutko

Dzien dobry no i mamy weekend:)
Jak sie dzisiaj czujecie kobietki?
Ja sie z rana uśmiałam, wstałam rano patrzę w lustro a tam ... pryszcze na twarzy a największy centralnie miedzy oczami! Prędzej bym sie nowej zmarszczki spodziewała:) w koncu ciąża odmładza :)

reklama
Świstak współczuje, dla mnie najgorszy to ten "zapach" nawet bez ciazy żołądkiem wywraca

Do góry