reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ja pytam o to żelazo z uwagi na mój zespół niespokojnych nóg.. sam magnez w ogóle nic nie daje a nie mogę brać mojego leku gdzie w zestawie jest żelazo bo są tam też inne składniki szkodliwe... muszę zapytać w aptece. W sumie jak mówiłam gin o tych nogach to żelaza tyko dlatego nie kazała brać bo wzmaga nudności...Ale te już dają żyć :-)
Leżę sobie po obiadku i chyba się zdrzemnę chwilę bo mnie letarg ogarnia :-)
Dziś już jestem pewna, że znalazłam tętno dziecka bo było słychać głośniej i szybkie takie, że hej :-) :-)
Później jak wstaje wypije kawkę, posprzątać by wypadało i ok 17 pójdę na spacer :-) :-) :-) :-) takie mam plany :-) a teraz idę w krainę snów :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O to mi max do 115 spadło ... gin mi powiedziała ze obserwuje się uważnie przy spadku poniżej 100 a leczenie wdraża przy ok. 60
Ale w pierwszej ciąży 8 lat temu przy 115 dostałam żelazo bo i hgb miałam poniżej 10.
Teraz póki co.miałam dużo lepsze wyniki niż w 1 ciąży kiedy to młody tak wysysal ze mnie wszystko :)

Betkaa a ja ci pozazdrościłam tego kompotu i tez sobie rabarbar na targu kupiłam, zaraz przepis wypróbuje:)

Ja biorę jakis zwykły zestaw witamin dla ciężarnych + jakies kapsułki z tranem chyba, troche sie zastanawiałam czy warto bo ja to nie jestem wielbicielka syntetycznych witamin i na codzień nic nie łykam ale wydaje mi sie ze w jedzeniu tez nie ma ich za wiele:(

hej jestem dopiero teraz dziewczyny...mąż mnie opuścił wyjechał sobie na zawody no i na noc będę sama a nie lubię:/ zostały mi tylko moje dwa kotki...
Agica ja kupiłam wczoraj ten rabarbar i sobie leży w kuchni chyba zaraz zabiorę się za ten kompot już od mamy się dowiedziałam, że to proste:)
a i kolejne czyli już 3 ciasto mi nie wyszło chciałam zrobić zwykłe jogurtowe z jabłkami i dupa świeże to jeszcze ale dziś twarde takie ścisłe:/
Mi dziś dzień zleciał jakoś trochę sprzątania zakupów no i teraz odpoczywam sama i czekam na koleżankę, która mnie dziś wesprze w mojej samotności:D

Dzień dobry ja już dawno po śniadanku obudzona przez koszenie trawy pod oknami tego to chyba nikt nielubi wrrrr ale za to śliczna pogoda sie zapowiada słonecznie i cieplutko

Dzien dobry no i mamy weekend:)
Jak sie dzisiaj czujecie kobietki?
Ja sie z rana uśmiałam, wstałam rano patrzę w lustro a tam ... pryszcze na twarzy a największy centralnie miedzy oczami! Prędzej bym sie nowej zmarszczki spodziewała:) w koncu ciąża odmładza :)

reklama
Świstak współczuje, dla mnie najgorszy to ten "zapach" nawet bez ciazy żołądkiem wywraca

Do góry