reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
dziewczyny a która z Was robi i poda mi przepis kompotu z rabarbaru bo w necie jakieś dziwne te przepisy ja chciałabym taki normalny:)

Heh, przepisów jest od groma w internetach. Na ciasto przepis jest chroniony a napisałam, a farsz to ja robię na oko, farsz mam trochę inny, większość daje tylko jedna cebulkę ja daje 10 dużych może więcej na oko, i dwa kilo sera białego, ja daje 8 pacynek bo są zmielone. Mona też taki ser. Biedronki ale mi nie smakuje. Pół gara ziemniaków. Dużego gara :-)
A przepis na ciasto to jest na ok 120 pierogow, zależy jak kto rozwalkowywuje... Cienko czy grubo itd
Wiecie co sporo w życiu robiłam, widzę że czas na warsztaty pierogowe :elvis:

Tola super dziekuje ci kochana :) w sobote zrobie jeski bede miala czas.i pochwale sie rezultatem. U nas to sie forum kulinarne zaczyna robic :p

Linnea witaj:)

Betka pokaz zdjęcie brzucha

Wy tu o takich pysznosciach a mnie mdłości dopadły znowu:(

Nikt mi nie da przepisu na kompot rabarbarowy?:(
Najlepsze takie sprawdzone mamowe przepisy na tym naszym forum hehe

reklama
Do góry