reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Hej dziewuszki.u mnie dzisiaj piekna pogoda slonce .zaraz biore sie do pracy .dzisiaj wizyta ale mam stresa tym bardziej ze ostatnio jakies czarne mysli mnie dopadaja.zycze milego dzionka

Dzień dobry z rana :blink: u mnie ponuro :frown: właśnie zjadłam śniadanko. Od kiedy jestem w ciąży niezmiennie co rano chlebuś z serkiem almette lub podobnym i pomidor. Nic innego mi nie wchodzi
*Miłka* - pisz sprawozdanie
Marlenkaxxx - trzymam kciuki i nie martw się będzie dobrze. Nie ma innej opcji:laugh2:

Hej dziewczynki ja wcinam właśnie śniadanie, ogólnie to codziennie mam smaka na świeżą bułkę z dżemem hehe
Marlenkaxxx będzie dobrze!:) napisz potem
Miłka co się stało???

Czesc dziewczyny, cud prawdziwy, wkradnie dreszczowców słońce swieci!!:) sprawdzałam prognozę na cały tydzien i myślałam ze Anglię z Hiszpania pomyliłam a tu nie! Nawet 24* Az mnie nosi nawet mdłości przeszły:)

Marlenka bedzie dobrze:) daj nam znac po wizycie

Milka mam nadzieje ze u was wszystko dobrze

A na śniadanie nudna owsianka z malinkami:( ja do pracy sie zbieram, ale mi szkoda tej pogody najchętniej to bym zadzwoniła ze choda jestem i w ogrodzie dupsko wygrzala
Miłego dnia dziewczyny

reklama
Dostały kociokwiku, cały dzień na dworze, piaskownica, trampolina, deskorolka, hulajnoga i w nocy 39,2 stopni.
Pogoda była super chociaż straszyli że będzie do d...

Do góry