reklama
Marlenkaxxx
Zaangażowana w BB
Hej dziewuszki.u mnie dzisiaj piekna pogoda slonce .zaraz biore sie do pracy .dzisiaj wizyta ale mam stresa tym bardziej ze ostatnio jakies czarne mysli mnie dopadaja.zycze milego dzionka
swistak34
Fanka BB :)
Co się stało szpital?Hej,
Melduję się i ja. U mnie po powrocie z długiego weekendu szpital. Za raz Was nadrobię.
swistak34
U mnie pogoda niezaładna nawet z łóżka sie nie chce wstawać brrrrryHej dziewuszki.u mnie dzisiaj piekna pogoda slonce .zaraz biore sie do pracy .dzisiaj wizyta ale mam stresa tym bardziej ze ostatnio jakies czarne mysli mnie dopadaja.zycze milego dzionka
Dzień dobry z rana u mnie ponuro właśnie zjadłam śniadanko. Od kiedy jestem w ciąży niezmiennie co rano chlebuś z serkiem almette lub podobnym i pomidor. Nic innego mi nie wchodzi
*Miłka* - pisz sprawozdanie
Marlenkaxxx - trzymam kciuki i nie martw się będzie dobrze. Nie ma innej opcji
*Miłka* - pisz sprawozdanie
Marlenkaxxx - trzymam kciuki i nie martw się będzie dobrze. Nie ma innej opcji
betkaa88
Dzieci często tak łapią jak ciepło się zrobi i szaleją na dworzuObie kozy chore, chyba z nadmiaru świeżego powietrza
Agica:)
Czesc dziewczyny, cud prawdziwy, wkradnie dreszczowców słońce swieci!! sprawdzałam prognozę na cały tydzien i myślałam ze Anglię z Hiszpania pomyliłam a tu nie! Nawet 24* Az mnie nosi nawet mdłości przeszły
Marlenka bedzie dobrze daj nam znac po wizycie
Milka mam nadzieje ze u was wszystko dobrze
A na śniadanie nudna owsianka z malinkami ja do pracy sie zbieram, ale mi szkoda tej pogody najchętniej to bym zadzwoniła ze choda jestem i w ogrodzie dupsko wygrzala
Miłego dnia dziewczyny
Marlenka bedzie dobrze daj nam znac po wizycie
Milka mam nadzieje ze u was wszystko dobrze
A na śniadanie nudna owsianka z malinkami ja do pracy sie zbieram, ale mi szkoda tej pogody najchętniej to bym zadzwoniła ze choda jestem i w ogrodzie dupsko wygrzala
Miłego dnia dziewczyny
reklama