reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Beatka TAK JAK POPRZEDNICZKI WODA RABARBAR I CUKIER jeśli chcesz miec troche złamany to dodaj jabłka przynajmniej tak u nas w domu sie gotowało i gotuje ja :)

reklama
Betka 88 jesli chodzi o kompot to rabarbar plus cukier ewentualnie jablko dodaje. Ale Przypomnoalas mi ze mam niezly przepis na ciasto z rabarbarem pod bezowa pianka pycha jutro sie musze zaopatrzyc w rabarbar

Agicia wspolczuje mdlosci.mi juz naszczescie przeszlo ale tez dosc dlugo i mocno je odczowalam. Odbieraja chec do czegokolwiek

W temacie mdłości- dziś znowu się pchwaliłam koleżance jak dobrze się czuje i co?! Dwa razy było blee... no kurczę kiedy to minie na dobre? :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Asia witaj:)

Ja generalnie to tak średnio przepadam za angielskimi ciastami ale ciasto rabarbarowe z kruszonka uwielbiam, a najbardziej jak jest jeszcze gorące z gałka lodów waniliowych pychotka

dzięki dziewczyny, ja mam w planie zrobić jutro ciasto jogurtowe z jakimiś owocami i kruszonką :)
tylko ciekawe czy mi wyjdzie bo w ciąży nie wychodzą mi ciasta....:/
a o ten kompot zadzwonię jutro do mamy bo nigdy nie robiłam nic takiego hehe

Witajcie:)
Ostatnio ciagle śpię a raczej jestem śpiąca, wręcz nieprzytomna.
Mój brzuszek tak jak wyskoczył na początku tak został i pomimo ze zaczynam 19 tydzień to większość osób myśli ze przytyłam[emoji23]
Waga ok +5

Betkaa ja uwielbiam kupować i robic koce[emoji23] sa takie mięciutkie [emoji39]
Ciuszki cudne[emoji7]

Patka ja z racji ciazy i rok po tez mam dentystę za darmo;) muszę sie wybrać

Tekila ja pisałam, mi w każdej ciazy przez krotki okres ząb jakiś dokucza[emoji35]

Agica jak ja sie cieszę z tego słoneczka [emoji3]
Ja tez kupiłam cały karton ciuchów za £30[emoji4]
Na mój mózg wpływają niestety

Paulina cieszę sie ze jesteście cali i zdrowi
Działaj i jeszcze dowal im za pobyt w szpitalu!
Co za "@€;/)'¥>%}\?$+'

Agnieszka gratulacje!!!!' Cudowne wieści:)

Takie pyszności dziewczyny wrzucacie a ja głodna siedze[emoji12]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

reklama
Do góry