reklama
Tola81
Fanka BB :)
Ruskie, tydzień temu były z kapusta i grzybami, ale dużo mniej bo z grzybami krucho. A za tydzień że szpinakiem. Łapie się Linea?
Wiktorka88 O
Tola kocham pierogi ruskie. Betka nie taka chudzina ze mnie. Nosze normalnie rozmiar 36-czasami 38 ale tylko spodni. Chcialabym wrocic do tego, może nawet schudnac. Teraz ciazowki teez kupuje 38 i sa troszke luźne
Tola81
No widzisz składałem się dzisiaj po Wałbrzychu, byłam na badaniach 15 pierożki bez problemu bym podrzuciła.
Tola81
Sama Betka, ja mam dwa potwory pierogowe w domu to cała przyjemność po mojej stronie. Nie sprawia.mi problemu, tzn wolałabym robić 100 :-) Mój zabiera ze sobą 80 szt.
paulina.zendran28
Dzien dobry dziewczynki
ja powoli juz ogarniam wsio w piatek adwokat na 12 mam nadzieje ze sie wyrobie ze wszystkim
udusze ta ktora wstawila tu ruskie dzisaij nie kus kobieto bo monitor slinie
ja dzisiaj pomidorowka z lanymi kluseczkami pyyyycha
Dzien na maksa zmulony bo ciagle leje ani wyjsc ani nic.
Co do brzuszkow cyckow to moj brzuszek juz tez powoli widac. Cyki jakby mialy wybuchnac zaraz
nie wiem jaki rozmiar ale powoli szykuje sie na zmiane biustonosza
ja powoli juz ogarniam wsio w piatek adwokat na 12 mam nadzieje ze sie wyrobie ze wszystkim
udusze ta ktora wstawila tu ruskie dzisaij nie kus kobieto bo monitor slinie
ja dzisiaj pomidorowka z lanymi kluseczkami pyyyycha
Dzien na maksa zmulony bo ciagle leje ani wyjsc ani nic.
Co do brzuszkow cyckow to moj brzuszek juz tez powoli widac. Cyki jakby mialy wybuchnac zaraz
nie wiem jaki rozmiar ale powoli szykuje sie na zmiane biustonosza
reklama
paulina.zendran28
Tola brawooooo! jakbys podala super przepis na ciasto na pierogi po nozkach calowac bede bo ja za cholere nie umiem tego zrobic :/