reklama
Kornelcia05
Moderatorka
Reniam, Lenati wielkie GRATULACJE!!!
doris33
Fanka BB :)
Jeju super dziewczyny Gratulacje idziemy na rekord
Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
Renia na razie rekord padł 6-go. Na świat przyszła czwórka dzieci ;-) no ale dzień się jeszcze nie skończył
Tam urodzilam Zuzke o 10:20 . SN waga 2820 i 52 cm . dostala 10pkt . obecnie lezy sobie dwa pietra wyzej obserwuja . ale ' odpukac ' jest wszystko ok . na wlasnym oddechu , bez tlenow . juz zjadla butle , niestety nie moglam przystawic ale zaczynam walke w pokarmem . jest popodpinana do roznej aparatury , ale to dla jej bezpieczenstwa :* a porod no coz meega szybki S nie zajechal . sama bylam na.porodowce nie wiem czy 5 minut przed partymi , kolejne 5 i mala byla ze mna .
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
Lenati zdrowka dla Zuzanny szybko Ci poszło ! ;**
Witam!
Nie miałam jak napisać. W każdym bądź razie urodziłam 15.10.2015 r. o godzinie 00:15. Synek ważył 3550 g i mierzył 56 cm. Urodzony siłami natury. Jak będę miała czas to postaram się nadrobić.Dzisiaj wyszliśmy ze szpitala.
Gratuluję kolejnym szczęśliwym mamusiom.
Nie miałam jak napisać. W każdym bądź razie urodziłam 15.10.2015 r. o godzinie 00:15. Synek ważył 3550 g i mierzył 56 cm. Urodzony siłami natury. Jak będę miała czas to postaram się nadrobić.Dzisiaj wyszliśmy ze szpitala.
Gratuluję kolejnym szczęśliwym mamusiom.
reklama
Podziel się: