reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Dream jak tam, jakieś postępy?
Lenati co z Twoimi skurczami? Ruszyło cos do przodu?

Krewetka czekamy na fotki :-D

Ja już na nogach. Wlasciwie caly czas na glebie. Brzuch nadal ciagnie, twardy i tak jakby piecze w okolicy pępka. Pól nocy mnie czyscilo.nawet teraz z rana. Całą noc "spalam" z poduchą między nogami Bo ooczywisciejakby tego było mało to plecy chcą mi peknac na pół. Podbrzusze i nogi nadal rwą. Niunia jakby spokojniejsza bo od wczoraj wieczor nie czuję specjalnie jej kopniakow. Vo robić. Czekać na skurcze ? Nie wiem czy jak pojde na Ip to mnie nue odeślą z kwitkiem że to jeszcze nie ten czas.

Chybra gratki- DZIELNA DZIEWCZYNA :-)

wreszcie sie ruszylo i mam nadzieje ze w tym tygodniu posypia sie nasze porody :-) ja nadal z 2cm rozwarciem i bolami jak na okres i to tyle, czekam az sie ruszy i biore torbe i wrotki do szpitala :-)

Milej niedzielki :-) Dziewczyny nooo musimy jakos jeszcze wytrzymac nic innego nam nie pozostalo :-)

Dzień dobry Kobietki :)

Dream, Ty sobie jakieś żarty robisz ;P ??? zacznij no coś postępować z tym porodem, bo wstrzymasz wszystkie na BB :D

Katjana, ja bym pojechała to sprawdzić... Może akurat Ci się rozkręci jak szpital zobaczysz :p

Sysiu, Lenati, no i oczywiście Nasza Dream, 3mam za Was kciukasy :) &&&&&&&&&&

Aniu życzę aby w poniedziałek się udało :)

Ponieważ Ł. zrobił sobie wczoraj nasiadówkę z Sąsiadem i 0,7l whiskey to ja się modliłam aby Mała się wstrzymała :D Noc na czujce, bo miałam bóle @, pociłam się strasznie, krzyż napierniczał :( Dobrze, że już po...

Chybra gratuluję serdecznie :)

Lenati, Ania, Katjana powodzenia :)

A u nas dalszy ciąg chorób, teraz Niko przyniósł katar z przedszkola i na dodatek zaraził maluszka, wiec mamy ciekawie w domu jak zawsze :/

Ja już po śniadaniu
Samopoczucie bez zmian. Poskacze na piłce zobacze xzy coś się rozkręci. A niunia sie obudzila i okopuje moje żebra. Dziwne napady goraca mam. Ehhh. Jak do wieczora będę się tak czula pojde do szpitala sprawdzic to

reklama
Hej niedzielne :)
Patrzę dzieje sie tutaj trzymam kciuki za wszystkie akcje :)
Ja dzis tez mialam noc pt rany to chyba juz :p tak mnie brzuch bolal w nieregularnych odstepach potem co 10 min. Za godzine znowu budzily mnie bole :/ oczywiscie walczylam ze soba ze to jeszcze nie czas na mnie bo torba w polowie spakowana ;) bo M dzisiaj do pracy zostal sciagniety i wogole co ja w nocy z dziecmi zrobie :/

Moze to przez ta pralke lokatotow sie tak zdenorwowalam :/ choc i teraz nie czuje sie normalnie. Brzuch nadal twardy i pobolewa. Najgorsze to ze ostatnio czulam skurcze przy 7 cm rozwarcia boje sie ze nie zdaze :p to chyba jakies schizy

Dream jak akcje tulisz jiz kawalera?

Do góry