reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Dreamgirl, Reniam, Lenati, Asmi ....Gratulacje dla Was i waszych dzieciaków &&&&&&

A ja byłam w szpitalu. Na ktg skurczów brak. Rozwarcie na jeden palec. Szyjka jeszcze 2 cm. Niezgladzona. Termin mam na Najblizszy wtorek ale gdyby nic się nie działo to mam się pojawić w szpitalu 26.10. I zaczną wywoływać. Póki co odeslali mnie do domu.
Bóle kregoslupa i inne objawy w tym odejscie czopa sluzowego mam przetrzymac w domu. Pyralgina lub apap przeciwbolowo. Dopiero jak będę miala regularne skurcze albo odejdę mi wody to mam się pojawić.
Ehhhh

reklama
Kochane gratulacje serdeczne :* dzielne babeczki

nie mam teraz zbyt wiele czasu, ale chcialam poinformowac, ze 13.10.15 o 14:11 urodzila sie Millie 3550g 50cm wzrostu, sliczna i zdrowa. Porod wywolywany oxy, po terminie :) szybko poszlo niespelna 3h no i bez znieczulenia, jestesmy w domu od środy, Malutka ladnie je i szybko przybywa, dzis przekroczyla wage urodzeniowa... jestem w niej zakochana... jest cudowna...

Bede zagladac w miare możliwości, choc z czasem teraz u mnie slabo...

No ja nie mogę... co za "leniwa" niedziela :p

Lenati, Asmi- moje GRATULACJE! Dużo zdrówka dla Was i Maluszków :))))

Dla dzisiejszych imienników Olka i Oli, również 100 lat w zdrówku :) i dla Mamusiek gratulacje ;)

Kurka wodna, tak sobie myślę, że skoro zawsze miałam regularną miesiączkę, to i poród będzie w terminie ;) Ja też już chce być po! Kto tam się jeszcze 3ma? Sysia, Katjana, Dagpio, Szczęśliwa, Kornelcia, Aga, Kasia,Eli, Ela I, dwie Kamile i ja... (przepraszam, jeśli kogoś nie ujęłam).

Maran-atha Gratulacje!!!

Ale nam się posypało maluszków :)

Kitek tez juz bym chciała być po, ale coś mam przeczucie ze ja zamkne listę październikowych mam, U mnie kompletnie nic się nie dzieje brzuch wysoko, skurczy brak jedynie co malutka sie rozpycha bo już jej bardzo ciasno.
Ciekawe czy jeszcze dzisiaj jakiegoś maluszka powitamy?
Miłego wieczoru wszystkim :)

reklama
Do góry