reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
Asmi, maran, Lenati gratulacje :)

A ja miałam przed pierwszą ciążę super regularne miesiączki i urodziłam tydzień po terminie. Przed drugą miałam tak rozregulowane cykle że szok, raz 30 dni raz 40 a urodziłam dwa dni pRzędu terminem, wiec to chyba od tego nie zależy

Lal ale pracowita niedziela :)

Dziewczyny czy plamienie jasna krwia to moze byc czop? Raju trzeci porod przedemna a ja takie pytania :/
Zauwazylam na wkladce krew :/ wczoraj noc ze skurczami dzis pare w cuagu dnia :/ teraz tez ale nieregulatne :/ ot czasem brzuch zaboli czy powinnam panikowac?

Kamila widze ze mamy ten sam problem teraz bylam w wc i polecialo mi troche krwi, czop mi moja gin odkleila w srode i powiedziala ze mam 2 cm rozwarcia i w weekend uridze, dzisiaj dalam czadu z moim M i moze dlatego ta krew??? kurcze bede czekala na rozwiniecie akcji

Ja czopa na oczy nie widzialam jeszcze ; p wogóle to ta ciaza skapa w jakie kolwiek wydzieliny i sluzy
Dodam tylko ze nie chce jeszcze urodzic :p

Iga ale trzymam kciuki zeby ci sie akcja ruszyla

Kochane gratuluję!
My chyba jutro do domu, niech ta noc się skończy. :laugh2: Kacperek kochany i grzeczny. Mąż zrobił pępkowe wczoraj w domu więc pewnie będzie wstyd przed sąsiadami. Ja karmię mlekiem szpitalnym Nan pro ha i ładnie mu wchodzi. Ja kupiłam w domu Bebiko więc zobaczymy. A i jeszcze taka sprawa. Trzeba załatwiać leki na zatrzymanie laktacji, mimo że jej nie ma, czy są jakieś domowe metody, art spożywcze? Herbatki czy cuś? I jeśli chodzi o krwawienie to dzisiaj normalnie prawie nic nie poleciało. Nie będę panikować, ale nie powinno tak być chyba.

Dziewczynki gratuluje! No to się doczekałyście!!! Super! Niech maleństwa wam pięknie rosną, a wy wracajcie szybko do formy[emoji3]
Moja nocka była okropna od 3 nie spałam, o 4 musiałam wstać żeby coś zjeść[emoji6] coś jakby się u mnie pomału rozkręca. Mam bule podbrzusza, skurcze nie zbyt regularne ale jakieś juz są, brzuch twardnieje no i chyba zaczynaja mi się wody sączyć ( w niewielkich ilościach), mam nadzieje że to juz TO a nie moja wyobraźnia..

reklama
Hej, napisałam wcześniej posta ale jak chciałam edytować to znikł.
Moja wczorajsza indukcja się nie powiodła a co dalej okaże się jutro na obchodzie. Dziś miałam małe załamanie ale teraz już jest lepiej. I nie jestem jeszcze pewna czy to to ale co pół h mam delikatne skurcze. Może przez noc coś się rozkręci. A jak nie to dalej będę kiblowac na przedporodowej. Zrobiła się już ze mnie stała rezydentka.

Do góry