reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
Ja po wizycie ok. Nic nowego tak jak tydz temu lekkie tozwarcie szyjka troche skrocona i tyle. Ktg cisza skurczy niby brak choc nie raz je czuje ale ok. Mialam ostatnie usg i wszysyko ok. Mala glowka w dole, ma ok 3kg , wody ok, przeplywy ok. Mam czekac i tyle. Jak 26 nie ur to o 15 na ktg do gin a potem 28 w szpitalu usg, ktg i zdecyduja co dalej.
Nie pozostaje nic innego jak czekac i tyle.

Cześć Dziewczęta, gratulacje dla rozpakowanych i trzymam kciuki za te, które się jeszcze toczą. Sama też się toczę, termin na dzisiaj, ale mój lekarz tak mi raczej bez przekonania mówił, że coś się jakby szykuje. w sensie, że się szykuje, to wiem, nie da się inaczej, ale pytanie kiedy... Mój Michaś urodzony 13 dni po terminie, i mam obawy, że z Braciszkiem też tak będzie...

Malinka nasz maly tez placze przy kapieli, zresztą obie dziewczyny początkowo tez plakaly, później sie unormowalo i byla wielka radość.

Dream czekamy na wiesci jak najszybsze z porodowki ;) powodzenia.

Dziewczyny w dwupaku trzymam kciuki za szybkie rozpakowanie a póki co relaksujcie się i zbierajcie sily na później.

Moj maly to typowy facet od piersi go nie można oderwać, dozo spi a nie lubi sie przebierac i kąpać. Grzeczniutki jest i gdybym tylko nim sie zajmowala to w ogóle luzik by byl, ale reszta towarzystwa daje popoalic. Dziewczyny niby zdroee ale pociągające nosem nie chodzily caly tydzień do przedszkola ( od porodu) i je zdecydowanie energia
roznosi. Stwierdziłam ze nie ma jutro ida do polka bo ja zwariuje.

Chwale sie jeszcze moim poprodowym prezentem

Załączniki

• 1444938152764.jpg
    1444938152764.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 84
Widzę że dużo panów wyszło z inicjatywą ;) super Julisia ;)
Moja Nelka też bardzo spokojna półki co. Dramat przy rozbieraniu i zmienie pieluszki, kąpieli też nie lubi, ale jej siostra miała tak samo a teraz jej z wanny wyciągnąć się nie da.
Ja jestem dzisiaj mega obolala... zastrzyk wszedł jakoś dupiato aż się mąż wystraszył jak syczec zaczęłam. .. szwy jakoś niesympatycznie ciągną, cycki to już w ogóle masakra, dotknąć się nie da, a na dobitke założyłam moją biżuterię pierwszy raz po cc i okazało się że kolczyk w nosie przejść nie chciał bo już zaroslo. Musiałam na siłę przełożyć i w efekcie dorobilam się obolałego nosa...
Brrr zimno u nas i ciemno. Wlazlam do gorącej kąpieli i nawet nie myślę żeby wychodzić z wanny. Nie ogarniam jesieni.

Przepraszam ze nie odniosę się do każdej z was, ciężko się pisze z telefonu

Julisi super prezent :-)

Dream kciuki za jutro &&& :-)

Dzisiaj byłam w sklepie i zobaczyłam fajna bluzkę. Znalazłam rozmiar i zaczęłam rozglądać się za przymierzalnia. Znalazłam i idę do niej. Za chwilę taki orient spojrzenie w dół i "przecież ja brzuch mam" :-D ale jedna kurtkę mierzylam rozmiar S i nawet się zapiełam :-)

reklama
Cześć kochane,

Wpadłam w wir pracy...nadganiam zaległości korzystając z faktu że mam anioła i śpiocha :)

Julisia- piękne prezenty. Bardzo lubię apart :) no i bezobsługowy fonik, ja osobiście nie wyobrażam sobie innego ;)

Chybra i jak tam??? Mam nadzieję że poszło.

Akat - pojęcia nie mam myślę że to bardziej kwestia indywidualna......

Dwupaczki moje kochane - coś czuję że jak się posypiecie :) z całego serca życzę :*

Miłego dzionka!

Do góry