reklama
ania_kropla
Fanka BB :)
Dbdg gratulacje! !!
Dziewczyny dobrze piszą chociaż ja mówienia do dziecka musiałam się nauczyć. .. teraz będzie łatwiej bo od 3 lat gadam....
Julisia poród expresowy. .. dlaczego traumatyczny? Bo mały utknął?
Ja zaliczam kolejny spadek nastroju tylko nie potrafię tego ukrywać i wszyscy z tego powodu cierpią. ..
Dziewczyny dobrze piszą chociaż ja mówienia do dziecka musiałam się nauczyć. .. teraz będzie łatwiej bo od 3 lat gadam....
Julisia poród expresowy. .. dlaczego traumatyczny? Bo mały utknął?
Ja zaliczam kolejny spadek nastroju tylko nie potrafię tego ukrywać i wszyscy z tego powodu cierpią. ..
malinka89
Fanka BB :)
Malinka i jak tam nawał, u mnie tym razem przeszedł dosyć lekko, ale trwał jakieś 2 dni, no i kapusta działa cuda. Przestawiaj mała często
Buba, so_happy ale zazdroszczę wam takich śpiochów. Mój nie.ma jeszcze 2 tyg, a potrafi już leżeć sobie z godzine albo i lepiej i patrzeć się przed siebie
Dzisiaj trzymałam się cała noc i próbowałam nie zasnąć podczas karmienia, bo mały mi się Budzi w nocy i marudzi. No i wyszło, że dziecko sir musiało nie najadac, matka zasypiala to i on zasypial, w dzisiaj wstawał co 3 godz, wiec jest super ekstra
Julisia super poród, taki niespodziewany najlepszy
Do ranka było fatalnie, a że cycochy reagowaly kiedy mała chciała jeść to po nakarmieniu sztucznym siadalam z laktatorem i meczylam... Dzisiaj dosłownie tylko parę kropel wycisnelam ale bolą trochę mniej. Siedzę właśnie z kapusta i faktycznie troszkę czuję ulgi. Zaraz będziemy się karmic, od wczorajszego ranka małej nie przystawialam bo za duże rany miałam i to nabrzmienie nie pozwalało małej chwytać. Mam nadzieję że zaraz jakoś małej uda się coś wyciumkac.
Maran - no widzisz, u Ciebie szyjka twarda i długa, u mnie co prawda długa ale rozwarta i co? I nico. Dwa masaże za mną, pessar włożony na 3 miesiące za mną i nadal nic. Myję okna, sprzątam całą chatę, robię przysiady, biorę ciepły prysznic, wręcz za ciepły, aby pobudzić krążenie i go wygonić. Chodzę na spacery, noszę sporo, codziennie gdzieś jeżdżę samochodem, nie omijam wertepów, wytrzęsie mnie i Juniora i nadal nic. Co zrobić, czekamy i tyle... Nie będzie to trwało wiecznie
Malinko, koniecznie przyłóż przymrożoną kapustę. To wydaje się śmieszne i takie banalne, ale naprawdę działa i to bardzo. Niech facet leci do 24h Tesco i kupuje kapuchę. Kilka liści na 10 minut do zamrażarki i dawaj je do stanika. Poczujesz ulgę, gwarantuję Ci. Potem musisz małą przystawiać choć to boli, bo ona Ci przetka te kanaliki i unormuje ilość mleka.
Poza tym zerknij czy gdzieś w pobliżu nie ma poradni laktacyjnej i jedź z rana. Spróbuj też jak masz wannę to trochę je zmiękczyć ciepłą wodą i trochę ulać. Na pewno jest w nich więcej niż 10ml :-) Wyciśnij trochę do wanny, i potem przystaw małą do obu piersi, tak by ich do cna nie opróżniła, tylko trochę popiła. Produkcja powinna się zmniejszyć.
Katjana - jeśli tak bardzo Cię boli to idź do neurologa. Nie ma co się męczyć...
Iga, hehehe, ale miałaś przygodę na porodówce :-) Współczuję rwy... polecam kręgarza po porodzie.
Dream robię według twojej instrukcji :-) mała się Budzi więc idę testować
Dbdg najgorsze za tobą! :-)
Dream ale na porodówce możesz Mu nawrzucać za wszystko, a potem zwalisz na ból i hormony :-) .... Ale faktycznie córcie lepiej daj do Mamy Ty będziesz spokojniejsza.
Yustynka88 3mam kciuki za jutro
Dbdg uszy do góry z dnia na dzień będzie lepiej
Malinka powodzenia z karmieniem :-)
Asami, Chybra, Dream u Was kciuki za akcję :-)
Yustynka88 3mam kciuki za jutro
Dbdg uszy do góry z dnia na dzień będzie lepiej
Malinka powodzenia z karmieniem :-)
Asami, Chybra, Dream u Was kciuki za akcję :-)
Buba wariacie tutaj przez 6 tygodni po cc nie pozwalają prowadzić
a dlaczego?
ja miałam cc we wtorek wieczorem a w sobote kolo południa juz jechałam w odwiedziny
Super!!!!!Czekamy na wypis, idziemy do domku
reklama
Podziel się: