Melduję się dziewczyny! W domku oczywiście
Zrobili mi KTG, tętno w normie, zapisały się pojedyncze skurcze na poziomie 60. Rozwarcie nadal na dwa palce, gin mi zrobił ponownie masaż, tym razem mocniejszy. Zobaczymy. Wody nadal w normie.
Jeśli nie urodzę w ciągu tygodnia to mam wypisane skierowanie na patologię na 16 października - to będzie piątek, w sobotę próba oksytocynowa, w niedzielę coś tam - ogólnie powolne wywoływanie porodu, aby go jak najbardziej naturalnie pobudzić. Także na pewno jakiś tydzień mnie czeka na patologii... nie zapowiada się zbyt kolorowo. Póki co mam tydzień jeszcze w domku... może się ruszy.
Zrobili mi KTG, tętno w normie, zapisały się pojedyncze skurcze na poziomie 60. Rozwarcie nadal na dwa palce, gin mi zrobił ponownie masaż, tym razem mocniejszy. Zobaczymy. Wody nadal w normie.
Jeśli nie urodzę w ciągu tygodnia to mam wypisane skierowanie na patologię na 16 października - to będzie piątek, w sobotę próba oksytocynowa, w niedzielę coś tam - ogólnie powolne wywoływanie porodu, aby go jak najbardziej naturalnie pobudzić. Także na pewno jakiś tydzień mnie czeka na patologii... nie zapowiada się zbyt kolorowo. Póki co mam tydzień jeszcze w domku... może się ruszy.
Heh, super napisane :-) Czekamy na relacjęJak pomyślę, że to już jutro to mdleję... [emoji3] Będę Mamą- o *****! [emoji33]
No jakby Wam wyszła astma w diagnozie to wiesz... jestem do dyspozycji, jakbyś chciała pogadać.Dream to właśnie wyglądało jakby miała atak astmy. Nie mogła oddychać ale ja jakimiś sterydami inhalowali i jest już lepiej. Buziaki
Ale radość bije z Twojego posta, z każdego zdania :-) Gratuluję płaskiego brzucha!!!!(...) Mała Frania jest grzeczniutka śpi po 3,4 h w dzień i w nocy 5-5,5. Wszyscy są w niej po uszy zakochani. Siostra starsza przeszczęśliwa chodzi całuje przytula. Ja czuje się świetnie. Tfu tfu żeby nie zapeszyć. Idyllo trwaj.
Waga 9 dni po porodzie pokazuje -1 kg sprzed ciązy, brzuch płaski da się da się :-)
Uuu, ale kiszka. To dawaj znać na bieżąco co Ci tam będą mówić o tym zatruciu... Współczuję Ci...No i jestem na oddziale, robią badania w kierunku zatrucia ciążowego.
Dziś po przebudzeniu miałam 140/93 a już przy przyjeciu 120/80. Jakieś czary, albo mój nowiutki ciśnieniomierz robi sobie ze mnie jaja. Głupio mi jak nie wiem, ale lekarz zdecydował, że będzie nas obserwował.