reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Hej

Normatywna, Julisia gratulacje! :)

Buba super prezent :)

Mojego G moja Mama uświadomiła ze kobieta dostaje prezent za urodzenie dziecka i G stwierdził żebym sobie wybrała co bym chciała, wiec jestem na etapie poszukiwań ;)
W ogóle Mama sprała głowy mojemu Tacie i G (obaj po mnie do szpitala przyjechali) ze nie kupili kwiatów chociaż przypominała, to G się wykręcił ze będą będą razem z prezentem ;p

Lenati mój gin cały czas trzymał się jednej daty z om i twierdził żeby w ogóle się nie sugerować tymi z usg. Ale fakt faktem na ostatnim usg wyszedł termin 20.09 i wtedy urodzilam ;p

reklama
Ooo gratulacje dla szczęśliwych rozpakowanych :)
Ja leżę na patologii. Ciśnienie w drugim badaniu było wysokie 140/99. Po chwili zwątpienia w wlasna intuicję dochodzę do wniosku, za babka z izby przyjęć nie umie mierzyć ciśnienia. Mój lekarz zdecydował jednak, że mam dostać leki i cały czas będą nas monitorować. Ktg ok, przepływy ok tak więc puki co sytuacja opanowana :)

Normatywn, Julisia gratulacje :) czekam na relacje, szczególnie od ciebie Julisia, bo te porody SN są takie ciekawe ;)

Kasik mój Dominik różnie, ale ogólnie sporo spi, dzisiaj tylko w nocy mu oddaliło coś i od 2 do 5 nie spał. Czekam tylko dnia kiedy ta sielanka się skończy, jeśli dobrze pamiętam to Niko nie spał aż tak dużo, a może ja już się nastawialam na najgorsze, ale jeszcze wszystko możliwe

Dream co trzeba Ci przyznać, to to, że jesteś twarda babka haha :)

Dgapio to może teraz cc ci zaplanuj?

Nasz maly twardziel.

Załączniki

• 1444321064109.jpg
    1444321064109.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Julisia, Normatywna GRATKI !!!! NIECH DZIDZIULKI SIE ZDROWO CHOWAJA :-)

Mi się nawet nie chce pisać jak się czuje, ta rwa kulszowa daje mi w dupe już nie wspomnę o reszcie, popeostu zaciskam zęby i czekam na akcje porodowa, jutro pierwszy raz będę widziala się z moja polozna i zrobi mi ktg. zaczynam się bać :szok:

Spokojnej nocki Kochane :-) ja pewnie będę patrzyla w nocy w sufit i stekala z bólu przez ta noge :-/

Do góry