reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Hej

Normatywna, Julisia gratulacje! :)

Buba super prezent :)

Mojego G moja Mama uświadomiła ze kobieta dostaje prezent za urodzenie dziecka i G stwierdził żebym sobie wybrała co bym chciała, wiec jestem na etapie poszukiwań ;)
W ogóle Mama sprała głowy mojemu Tacie i G (obaj po mnie do szpitala przyjechali) ze nie kupili kwiatów chociaż przypominała, to G się wykręcił ze będą będą razem z prezentem ;p

Lenati mój gin cały czas trzymał się jednej daty z om i twierdził żeby w ogóle się nie sugerować tymi z usg. Ale fakt faktem na ostatnim usg wyszedł termin 20.09 i wtedy urodzilam ;p

reklama
Ooo gratulacje dla szczęśliwych rozpakowanych :)
Ja leżę na patologii. Ciśnienie w drugim badaniu było wysokie 140/99. Po chwili zwątpienia w wlasna intuicję dochodzę do wniosku, za babka z izby przyjęć nie umie mierzyć ciśnienia. Mój lekarz zdecydował jednak, że mam dostać leki i cały czas będą nas monitorować. Ktg ok, przepływy ok tak więc puki co sytuacja opanowana :)

Normatywn, Julisia gratulacje :) czekam na relacje, szczególnie od ciebie Julisia, bo te porody SN są takie ciekawe ;)

Kasik mój Dominik różnie, ale ogólnie sporo spi, dzisiaj tylko w nocy mu oddaliło coś i od 2 do 5 nie spał. Czekam tylko dnia kiedy ta sielanka się skończy, jeśli dobrze pamiętam to Niko nie spał aż tak dużo, a może ja już się nastawialam na najgorsze, ale jeszcze wszystko możliwe

Dream co trzeba Ci przyznać, to to, że jesteś twarda babka haha :)

Dgapio to może teraz cc ci zaplanuj?

Nasz maly twardziel.

Załączniki

• 1444321064109.jpg
    1444321064109.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Julisia, Normatywna GRATKI !!!! NIECH DZIDZIULKI SIE ZDROWO CHOWAJA :-)

Mi się nawet nie chce pisać jak się czuje, ta rwa kulszowa daje mi w dupe już nie wspomnę o reszcie, popeostu zaciskam zęby i czekam na akcje porodowa, jutro pierwszy raz będę widziala się z moja polozna i zrobi mi ktg. zaczynam się bać :szok:

Spokojnej nocki Kochane :-) ja pewnie będę patrzyla w nocy w sufit i stekala z bólu przez ta noge :-/

Do góry