reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Siemanko koleżanki! Nie było mnie parę dni i mam tyły...ale mam nadzieję,że wybaczycie ;-) Powód mej nieobecności załączam na zdjęciu ;-) Filipek urodził się 24.09.2015 o 01:17 przez cc. Ma 55 cm, ważył 3000 g, 10 pkt Apgar. Dziś już wróciliśmy do domu i się meldujemy tutaj. Wcześniej nie miałam jak dać znać, bo mój telefon nie ogarnął BB :sorry:

Zobacz załącznik 712493

Piękne cudo :) 3majcie się zdrowo! Gratulacje!

reklama
My jeszcze w dwupaku.. mnie też ostatnio nie było, ogarnęłam przez ten czas dwa wesela, 18nastkę na sali z djem, dziś szkołę i zapalenie ucha oraz przeziębienie dziecka i obronę inżyniera mojego męża.. to teraz już będzie spokojnie mam nadzieję i możemy oczekiwać na maleństwo :) aż sobie odetchnęłam. We wtorek wizyta u lekarza, ale chyba poczekamy na październik :)
Pozdrawiam wszystkie mamusie z dzidziusiami i te w dwupakach!

Siemanko koleżanki! Nie było mnie parę dni i mam tyły...ale mam nadzieję,że wybaczycie ;-) Powód mej nieobecności załączam na zdjęciu ;-) Filipek urodził się 24.09.2015 o 01:17 przez cc. Ma 55 cm, ważył 3000 g, 10 pkt Apgar. Dziś już wróciliśmy do domu i się meldujemy tutaj. Wcześniej nie miałam jak dać znać, bo mój telefon nie ogarnął BB :sorry:

Zobacz załącznik 712493

Gratulacje, sliczny :)

Kasik, Mrowka - Dziewczyny ogromne gratulacje!!!
Trzymam kciuki za kolejne szybkie i bezproblemowe porody!
A u nas czarna seria! Ku#@& m@#!
Od dzis garujemy z chlopakami w szpitalu. Zaczelo sie od gluta Mai, wczoraj my zalapalismy, a dzis nad ranem chlopaki. Katar sie powiekszal, pokaslywanie, kichanie. Pojechalismy na IP i zostawili ich na obserwacji. Mieli rtg, czekam na wyniki. Mam nadzieje, ze zapalenia pluc nie ma. W badaniu osluchowym Jasiek ma zaflegmione nad oskrzelami, Kuba jest w zdecydowanie lepszym stanie. W tym koszmarze sa dwa plusy, ze mamy osobny pokoj i Lukasz jest ze mna, bo jeden rodzic do jednego malucha. Maja znowu u dziadkow. Jutro idzie z moja mama do lekarza. Nastawilam mame bojowo, ze lekarka ma ja porzadnie wyleczyc, a homeopatyczne g...., ktore jej przepisuje zazwyczaj moze sobie w dupe wsadzic. Sorry Dziewczyny, ze tylko o sobie, ale jestem okropnie zdenerwowana, juz mam wszystkiego po kokarde :(. Seriami nam sie wszystko pierdzieli. Tylko zastanawiam sie, co jeszcze moze sie obsrac :(....

Nie, nie. Planuje do 9 wytrwać [emoji6]

Po dzisiejszych akcjach to możesz w tych kolejkach jeszcze przeskoczyć :p

Dbdg no proszę, do 9 października jeszcze trochę a ty juz szalejesz z porodem :-)

Dolga no znowu.. W sumie ze 2-3 miesiące teraz się trzymalam ale ze tez na końcówkę musiało mnie złapać :-/

Paracetamol wzięłam i czekam na cud. Rano trochę pomógł więc mam nadzieję że teraz też zbije temperaturę... W dodatku znów ciśnienie rośnie i puls 90 a tylko leżę... Już brak mi słów... :-(

Malinka odpoczywaj :) dużo zdrówka!

Zobacz załącznik 712493

Mrowkaa- serdecznie GRATULACJE! Niech się zdrowo chowa :)

Kasik, Mrowka - Dziewczyny ogromne gratulacje!!!
Trzymam kciuki za kolejne szybkie i bezproblemowe porody!
A u nas czarna seria! Ku#@& m@#!
Od dzis garujemy z chlopakami w szpitalu. Zaczelo sie od gluta Mai, wczoraj my zalapalismy, a dzis nad ranem chlopaki. Katar sie powiekszal, pokaslywanie, kichanie. Pojechalismy na IP i zostawili ich na obserwacji. Mieli rtg, czekam na wyniki. Mam nadzieje, ze zapalenia pluc nie ma. W badaniu osluchowym Jasiek ma zaflegmione nad oskrzelami, Kuba jest w zdecydowanie lepszym stanie. W tym koszmarze sa dwa plusy, ze mamy osobny pokoj i Lukasz jest ze mna, bo jeden rodzic do jednego malucha. Maja znowu u dziadkow. Jutro idzie z moja mama do lekarza. Nastawilam mame bojowo, ze lekarka ma ja porzadnie wyleczyc, a homeopatyczne g...., ktore jej przepisuje zazwyczaj moze sobie w dupe wsadzic. Sorry Dziewczyny, ze tylko o sobie, ale jestem okropnie zdenerwowana, juz mam wszystkiego po kokarde :(. Seriami nam sie wszystko pierdzieli. Tylko zastanawiam sie, co jeszcze moze sie obsrac :(....

Ladyk, zdrówka dla całej Rodzinki :) Mam nadzieję, że z tą lekarką będzie po Twojej myśli. Moją też jak się nie potrząśnie to zawsze jakiś shit mi daje :(

reklama
Ladyk zdrowia dla synków i dla Mai!! Oby to nie było poważne. Takie są niestety uroki posiadania większej ilości dzieci. Jak już chorują to wszystkie na raz :-(

Do góry