reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

reklama
Doris z grubej rury jak zwykle. "Bojowa i wściekła V" :-D hahahahahaha

dbdg - spokojnie poczekaj co wyjdzie na KTG. I sama będziesz wiedziała najlepiej co dalej. Informuj nas koniecznie!

Tak sądzisz? :-D generalnie irytuje mnie głupota ludzka a już szczególnie takiej położnej, która co nieco na temat wie chyba. No jak się okaże, że zwiększona aktywność to zwiastun rychłego porodu to zwrócę honor, I promise ;-)

Może ja się już przyzwyczaiłam, że w Warszawie jest wszystko inaczej, szybciej, więcej i dlatego mnie to denerwuje bo jak gdzieś pojadę do małego miasta do Urzędu (np. do rodzinnego miasta czasami muszę) to mnie krew zalewa na ich opieszałość i niekompetencję. Oczywiście nie zawsze tak jest. Ale pamiętam jak zaczęłam mieszkać w Warszawie i w sklepie tak się guzdrałam przy kasie, że dwie następne osoby mnie minęły zanim się zapakowałam to myślałam o rany, po co ten pośpiech... :-D

W Bydgoszczy też wszystko jest po ludzku. [emoji6]

dbdg rozumiem, że tam będziesz miała cc?
Nie no generalnie podejście jest super. To na pewno poród ale proszę czekać. Biorąc pod uwagę, że ktg trwa około 30 minut co najmniej to poczekasz trochę dłużej niż godzinę.

A bardzo Cię boli? Bardziej niż zwykle?

dbdg rozumiem, że tam będziesz miała cc?
Nie no generalnie podejście jest super. To na pewno poród ale proszę czekać. Biorąc pod uwagę, że ktg trwa około 30 minut co najmniej to poczekasz trochę dłużej niż godzinę.

A bardzo Cię boli? Bardziej niż zwykle?

CC w Bydgoszczy.
Boli, dość mocno w podbrzuszu... Ale to chyba nie są bóle porodowe...

Dreamgirl mi drętwieją ręce w nocy i od jakiegoś czasu wstaje ze spuchniętymi placami dłoni.

Dbdg a ja myślałam że przed porodem dziecko zmniejsza swą aktywność.

reklama
Ktg skurcze wykazało, ale szyjka długa i zamknięta, wiec lekarz stwierdził ze na te chwile porodu z tego nie będzie [emoji6] Nospe kazał mi wziąć i odpoczywać. Spoko lekarz. Chyba ze 30 lat miał.. [emoji3]

Dbdg dobrze ze pojechałaś to przynajmniej spokojna jesteś :tak:

Ja mogła bym dziś iść rodzić,moja położna ma dyżur nocny :-) właśnie się poruszałąm troszkę,spakowałąm torbę już na tip top włącznie z rożkiem i ciuszkami dla Bartoliniego :-)

Bardzo bym chciała żęby dziś coś się ruszyło,juz mi nawet na tym październiku nie zależy :rofl2: poćwiczę jeszcze po obiedzie i może znów sexik wieczorkiem :-)

Do góry