reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Siemanko koleżanki! Nie było mnie parę dni i mam tyły...ale mam nadzieję,że wybaczycie ;-) Powód mej nieobecności załączam na zdjęciu ;-) Filipek urodził się 24.09.2015 o 01:17 przez cc. Ma 55 cm, ważył 3000 g, 10 pkt Apgar. Dziś już wróciliśmy do domu i się meldujemy tutaj. Wcześniej nie miałam jak dać znać, bo mój telefon nie ogarnął BB :sorry:

Zobacz załącznik 712493

Piękne cudo :) 3majcie się zdrowo! Gratulacje!

reklama
My jeszcze w dwupaku.. mnie też ostatnio nie było, ogarnęłam przez ten czas dwa wesela, 18nastkę na sali z djem, dziś szkołę i zapalenie ucha oraz przeziębienie dziecka i obronę inżyniera mojego męża.. to teraz już będzie spokojnie mam nadzieję i możemy oczekiwać na maleństwo :) aż sobie odetchnęłam. We wtorek wizyta u lekarza, ale chyba poczekamy na październik :)
Pozdrawiam wszystkie mamusie z dzidziusiami i te w dwupakach!

Siemanko koleżanki! Nie było mnie parę dni i mam tyły...ale mam nadzieję,że wybaczycie ;-) Powód mej nieobecności załączam na zdjęciu ;-) Filipek urodził się 24.09.2015 o 01:17 przez cc. Ma 55 cm, ważył 3000 g, 10 pkt Apgar. Dziś już wróciliśmy do domu i się meldujemy tutaj. Wcześniej nie miałam jak dać znać, bo mój telefon nie ogarnął BB :sorry:

Zobacz załącznik 712493

Gratulacje, sliczny :)

Kasik, Mrowka - Dziewczyny ogromne gratulacje!!!
Trzymam kciuki za kolejne szybkie i bezproblemowe porody!
A u nas czarna seria! Ku#@& m@#!
Od dzis garujemy z chlopakami w szpitalu. Zaczelo sie od gluta Mai, wczoraj my zalapalismy, a dzis nad ranem chlopaki. Katar sie powiekszal, pokaslywanie, kichanie. Pojechalismy na IP i zostawili ich na obserwacji. Mieli rtg, czekam na wyniki. Mam nadzieje, ze zapalenia pluc nie ma. W badaniu osluchowym Jasiek ma zaflegmione nad oskrzelami, Kuba jest w zdecydowanie lepszym stanie. W tym koszmarze sa dwa plusy, ze mamy osobny pokoj i Lukasz jest ze mna, bo jeden rodzic do jednego malucha. Maja znowu u dziadkow. Jutro idzie z moja mama do lekarza. Nastawilam mame bojowo, ze lekarka ma ja porzadnie wyleczyc, a homeopatyczne g...., ktore jej przepisuje zazwyczaj moze sobie w dupe wsadzic. Sorry Dziewczyny, ze tylko o sobie, ale jestem okropnie zdenerwowana, juz mam wszystkiego po kokarde :(. Seriami nam sie wszystko pierdzieli. Tylko zastanawiam sie, co jeszcze moze sie obsrac :(....

Nie, nie. Planuje do 9 wytrwać [emoji6]

Po dzisiejszych akcjach to możesz w tych kolejkach jeszcze przeskoczyć :p

Dbdg no proszę, do 9 października jeszcze trochę a ty juz szalejesz z porodem :-)

Dolga no znowu.. W sumie ze 2-3 miesiące teraz się trzymalam ale ze tez na końcówkę musiało mnie złapać :-/

Paracetamol wzięłam i czekam na cud. Rano trochę pomógł więc mam nadzieję że teraz też zbije temperaturę... W dodatku znów ciśnienie rośnie i puls 90 a tylko leżę... Już brak mi słów... :-(

Malinka odpoczywaj :) dużo zdrówka!

Zobacz załącznik 712493

Mrowkaa- serdecznie GRATULACJE! Niech się zdrowo chowa :)

Kasik, Mrowka - Dziewczyny ogromne gratulacje!!!
Trzymam kciuki za kolejne szybkie i bezproblemowe porody!
A u nas czarna seria! Ku#@& m@#!
Od dzis garujemy z chlopakami w szpitalu. Zaczelo sie od gluta Mai, wczoraj my zalapalismy, a dzis nad ranem chlopaki. Katar sie powiekszal, pokaslywanie, kichanie. Pojechalismy na IP i zostawili ich na obserwacji. Mieli rtg, czekam na wyniki. Mam nadzieje, ze zapalenia pluc nie ma. W badaniu osluchowym Jasiek ma zaflegmione nad oskrzelami, Kuba jest w zdecydowanie lepszym stanie. W tym koszmarze sa dwa plusy, ze mamy osobny pokoj i Lukasz jest ze mna, bo jeden rodzic do jednego malucha. Maja znowu u dziadkow. Jutro idzie z moja mama do lekarza. Nastawilam mame bojowo, ze lekarka ma ja porzadnie wyleczyc, a homeopatyczne g...., ktore jej przepisuje zazwyczaj moze sobie w dupe wsadzic. Sorry Dziewczyny, ze tylko o sobie, ale jestem okropnie zdenerwowana, juz mam wszystkiego po kokarde :(. Seriami nam sie wszystko pierdzieli. Tylko zastanawiam sie, co jeszcze moze sie obsrac :(....

Ladyk, zdrówka dla całej Rodzinki :) Mam nadzieję, że z tą lekarką będzie po Twojej myśli. Moją też jak się nie potrząśnie to zawsze jakiś shit mi daje :(

reklama
Ladyk zdrowia dla synków i dla Mai!! Oby to nie było poważne. Takie są niestety uroki posiadania większej ilości dzieci. Jak już chorują to wszystkie na raz :-(

Do góry